Wordcamp 2010

This entry was posted on 10/10/2010 under experiente. Written by:

Esti de ceva timp in online si WordPress-ul si-a dezvaluit primele secrete pentru tine. Blogul tau nu este unul super-profesionist si nici vizitatorii nu prea dau buzna pe la tine, dar e a al tau si muncesti la el cu pasiune. Frigul de afara a cam pus capat aventurilor tale outdoor, e timpul pentru ceva nou.

Si atunci de ce nu iti rezervi o sambata pentru a invata mai multe despre wordpress dar si pentru a socializa la intalnirea Wordcamp Bucuresti 2010, de sambata 30 octombrie ? Nu stii de la cat si unde ? Deschiderea oficiala este de la ora 10:00 la Bucharest Hubb. Reuniunea este sustinuta de Microsoft si Automattic, mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial. Pretul unui bilet este de 50 RON, care poate fi achizitionat si online, accesand link-ul acesta.

Marturisesc ca dintre speakeri n-am recunoscut decat pe Cristian Birta China (Chinezu), Alexandru Negrea, Dan Stefancu si Razvan Girmacea, o sa mi se treaca cu vederea aceasta scapare – lumea online-media nu imi este chiar asa de familiara.3 Comments to “Wordcamp 2010”

  1. no bun, ne vedem acolo deci 😀
    pregatesc o prezentare dupa care ori o sa ma iubiti ori o sa ma urati forever 🙂

  2. Suspendare activitate firma says:

    Nu o sa reusesc sa ajung, dar mi-as dori mult … sa ne ziceti cum a fost….