Victorie !!

This entry was posted on 08/08/2014 under experiente. Written by:

10 ani ! Cu executare.20 Comments to “Victorie !!”

 1. Yamasha says:

  si scapam si de antena3? 🙂

 2. Mihai says:

  @Yamasha: cred ca visam frumos, dar nu se stie niciodata.

 3. ipart says:

  Si cu ce ne ajuta ca a intrat unul singur 10 ani in inchisoare, cand mai sunt alte cateva zeci de insi asemeni lui, care sunt bine merci liberi ? Si nu-mi dati exemplele celor din fotbal care acum impart soarta oierului….este referire stricta la cei care au distrus industria post-decembrista !

 4. Mario says:

  Dupa ce si-a trait viata…. la varsta lui il doare-n cot ca l-au bagat la mititica….. sper sa urmeze si Baselu…

 5. Catalin says:

  Cel mai mult conteaza ca statul va recupera cele 60 de milioane de euro.

 6. Mihai says:

  @Mario: daca a facut ceva ilegal si o instanta considera ca acolo este locul lui, insemna ca acolo este locul lui, nu am nimic impotriva ca Voiculescu sa aiba si alti colegi de celula/celule. Indiferent de orientarea politica sau apartenenta la un partid sau altul. Pe langa toate acestea, cred ca la fel de important este ca toti banii astia de care se tot discuta sa nu se mai scurga in gaurile negre din buzunarele unuia sau altuia si, eventual, sa se mai foloseasca (si) la ceva util: proiecte de investitii in infrastructura, dotari de spitale, ceva politici fiscale mai relaxate, chestii de astea marunte.
  Prin infrastructura se intelege si altceva decat studii de fezabilitate ale unor autostrazi care nu se construiesc niciodata. 🙂

 7. Mihai says:

  @Catalin: asta depinde foarte mult de cum se vor misca cei de la Ministerul de Justitie, Ministerul de Finante si ce alte autoritati mai sunt implicate. Nu prea il vad eu pe Victor Viorel Ponta (viitorul presedinte al Romaniei) lasand-o pe subordonata sa Ioana Petrescu sa ii umble prin conturi lui Voiculescu, dar cine stie? Motivele sunt lesne de inteles: are nevoie de acces neconditionat si liber la timpii de emisie de la Latrinele 1-2-3.
  (pe viitor, te rog sa nu mai lasi linkuri de acel gen. De data asta l-am modificat, data viitoare n-o mai fac.)

 8. Mihai says:

  @Wiz: pe buneeee? Treci pe aici, pui un link in campul de comentarii si gata? Ia mergi tu putin in Spam, putin asa…

 9. ing.Valentin Jalba says:

  Din nenorocire pentru noi si pentru cei care ne urmeaza imediat, “Democratia” noastra Primitiva, Salbatica, ocroteste Anarhia, Coruptia, Excrocheria, Santajul. Dar este un mare pas inainte fata de Dictaturile de Dreapta si de Stanga (Extremism), care pe langa “personajele” evidentiate mai sus, se sprijina in primul rand pe Minciuna, Crima se Stat, Teroare, Razboi. Sper ca va veni candva pe acest Pamant si vremea “Dictaturii” Democratiei bazate pe Lege, Adevar, Dreptate si Bunastare (ca altfel ce rost are:). Fara “Fratie”(a se citi Clan), pentru ca motorul Progresului este Concurenta. Oricum noi nu o vom apuca. Poate urmasii urmasilor nostri candva…

 10. nexx says:

  e doar o propaganda si o politica ieftina tot ce se intampla la noi.

 11. klador says:

  Victorieee si sper sa-l urmeze si Base cu toti ai lui,desi nu prea as crede.

 12. parbrize says:

  poate poate se intampla!!!

 13. Sa speram ca acesta este doar inceputul victoriilor si sa ne bucuram inca vreo cativa de acum incolo, la cat de mare e coruptia la noi.

 14. O victorie adevarata va fi atunci cand nu o sa mai fure nimeni!..deci niciodata!

 15. Eu cred ca in urma multor lucruri intamplate in aceste zile, unii se vor intreba de 2 ori daca mai merita sa fure !

 16. Caini says:

  La multi ani cu sanatate, sa ii faci domnu pe tate. 10

 17. Oana says:

  Unul cate unul mai doboara din ei 🙂

 18. MRS says:

  Prea devreme pentru facut sperante :))

 19. Nicu says:

  Tot au inceput sa intre in el…incet, incet se face dreptate.

 20. Misu says:

  ce vechi e postul asta. chiar ma gandeam cine a mai prins jackpot, ca vad ca tot se poarta cu multi ani acum, dar era vorba de vechiul nostru prieten, care, din pacate, se racoreste acum.