victoria municipalitatii

This entry was posted on 09/04/2010 under amestecat. Written by:

str. Traian, Ploiesti

Cam de vreo 9 luni o stiu eu in reparatii. Arata ca un sir continuu si incrucisat de “transee”, urmele lasate de cei de la Gaze, Apa sau mai stiu eu cine. A stat asa toata toamna si toata iarna, avand pe “constiinta” multe bucse, pivoti si amortizoare. In iarna, intre doua zapezi, au aparut bordurile. Pachetele acelea clasice deja de borduri care au inundat Romania.
De cateva zile insa, o armata bine organizata de la santierele locale s-au pus pe ea: bitum intins de colo pana colo, trotuare bine aliniate. S-a asfaltat pe bucati, interzicand accesul auto pentru 1 zi, pe cate o portiune. Si pentru ca nivelul de educatie se cunoaste a fost nevoie de Politia Comunitara sa pazeasca aceste portiuni. Nu de alta dar Gigi-cel-smecher sigur ar si trecut cu Jipul lui cel mare prin mixtura proaspat turnata.
Asa arata acum, aceasta este una din portiunile terminate. Sa speram ca peste cateva saptamani nu vor apare baietii de la cine stie ce “utilitate” care a fost omisa la executia proiectului.7 Comments to “victoria municipalitatii”

 1. disable says:

  Mihai stiu ca o sa ma injuri, dar am putea sa aflam unde se afla aceasta strada ? Si da am vazut ca este strada Traian din Ploiesti, dar numai cand am trecut cu mouse-ul peste imagine.

 2. Mihai says:

  e bine asa, da ? Doamne ce oameni carcotasi la inceput de week-end …
  sper ca nu sunt comentarii si la calitatea imaginii, a fost facuta cu un Nokia E50, intr-o mare viteza. 🙂

 3. Marian Grunca says:

  E, si acum pe unde o sa treaca nea Gogu’ cu caruta? Mai are loc de gipane?