victoria municipalitatii – 2

This entry was posted on 13/05/2011 under amestecat. Written by:

Desi zilele acestea Institutul National de Statistica ne-a anuntat ca, tehnic, am iesit din criza, mai sunt multe zile pana cand asta se va cunoaste si la buzunarul nostru. Teoretic criza asta ar fi trebuit sa fie o invatatura de minte pentru noi toti, atat institutiile cat si persoanele. Sa economisim mai mult, sa gestionam mai atent valorile pe care le avem si, mai ales, sa nu le risipim aiurea.
Pentru cine a tranzitat Ploiestiul in drum spre Sinaia, Calea Bucuresti sau B-ul Bucuresti este artera aceea de la intrarea in oras, dintre Hipodrom si podul de la Gara de Sud. Se terminasera absolut toate amenajarile pe ea, mai ramasese un mic amanunt. Primaria a decis (cine altcineva poate decide asa ceva ?) sa instaleze pe mijlocul strazii separatoare de sens. Da, de acelea inalte, din blocuri de beton armat. Cu putina imaginatie te-ai crede in teritoriile ocupate din Palestina.
Daca pe DN1 sunt absolut justificate si montarea lor a fost urmarita atent de-a lungul a sase episoade, aici vin exact ca nuca in perete. Sau poate gresesc eu ?
In alte dati municipalitatea a facut treaba buna, trebuie sa recunoastem si nu fim negativisti. De data asta cred ca banul public putea lua o destinatie mult mai oportuna si chiar daca trebuia data o comanda “politica” pentru aceste blocuri, se gaseau locuri prin Ploiesti sau imprejurimi unde sa arate mai normal.

Am pus in continuare un mic colaj, sa fiti ingaduitori. Pozele sunt facute cu o sapuniera Sony si e prima mea tentativa de a folosi Windows Movie Maker. 🙂

Separatoare de sens – Calea Bucuresti, Ploiesti on Vimeo.9 Comments to “victoria municipalitatii – 2”

 1. piese biciclete says:

  Un simt estetic “de vis”! Erau probabil dale bonus primite la cele de pe centura

 2. Manusi piele says:

  Parca este zidul Berlinului. Candideaza pentru estetica uratului.

 3. Anunturi Bucuresti says:

  Cred ca cineva s-a apucat de afaceri cu dale,pavele,borduri si alte produse obtinute din beton,oricum strica aspectul strazii foarte tare.

 4. seifuri says:

  Sa speram ca vor face mai mult… Apropo ti-a iesit bine filmuletul 😀

 5. Haine says:

  Arata foarte urat acea bordura inalta in mijlocul drumului. Probabil ca se evita intoarcerea in acel segment periculos.

 6. Nu sunt estetice deloc acele blocuri de beton aruncate in mijlocul drumului. Se puteau gasi solutii mai naturale.

 7. Mihai says:

  Pulovere tricotate: da, s-a gasit. La partea superioara s-a pus un sir continuu de ghivece cu flori curgatoare. E ca un rau verde acum 🙂

 8. Silviana says:

  Trebuie sa apreciem totusi ghivecele cu muscate… 😀

 9. Adnana says:

  Hmmm, lasand la o parte aspectul deloc estetic, sa zicem ca sunt puse pentru o mai mare siguranta in trafic…