viata ca o fotografie

This entry was posted on 30/12/2010 under altii.... Written by:

Numele lui este Bruce Dale și lucrează de peste 30 ani la National Geografic. Povestea vieții lui, comprimată în câteva minute, mai jos. Enjoy !

30 Years of BAD Pictures from Bruce Dale on Vimeo.

thx palatul sutu14 Comments to “viata ca o fotografie”

 1. Treninguri Originale says:

  Chiar sunt uimitoare toate fotografiile. Traim intr-o lume atat de frumoasa si putem sa ne gasim fericirea atat de usor. E minunata lumea in care traim, trebuie doar sa avem grija de ea.

 2. Dany - Bijuterii din argint says:

  Absolut superb. E un vis devenit realitate a călători prin lume, făcând poze şi trăind din asta. Totuşi spune foarte bine faptul că ajungi să lucrezi aşa de mult la o poză, să iasă cât mai bine, încât uiţi să te bucuri de peisajul respectiv, să îl trăieşti. Realizezi unde ai fost după ce ajungi acasă şi te uiţi la poze…

 3. Camasi Barbati says:

  Frumoasa meserie are. Nu cred ca s-a plictisit de ea. Minunate sunt imaginile care le-a adunat intr-o viata de plimbari prin intreaga lume. A fost mereu in concediu.

 4. Cel mai mult imi plac fotografiile in care sunt surprinsi oameni in timpul activitatilor banale. A avut parte de multe proiecte extraordinare. Apreciez munca pe care a desfasurat-o timp de 30 de ani.

 5. Vlad says:

  Deosebit. Se vede ca pune pasiune in munca sa!

 6. Chiar ca a avut o meserie frumoasa, dar si o viata plina de aventura si calatorii. Sunt splendide imaginile oferite.

 7. Costume Barbatesti says:

  O istorie a unei vieti de om traita in lumea intreaga. Cu siguranta ca va avea ce sa povesteasca nepotilor. O poveste frumoasa despre viata si despre lumea in care traim.

 8. Anvelope Iarna says:

  Sunt sigur ca a avut o viata frumoasa si implinita. Se simte pe vocea lui fericirea fiecarui moment trait, chiar daca a fost dificil. Un loc de munca pe care il invidiez, nu cred ca ai timp sa te plictisesti.

 9. Retete de Slabit says:

  Frumos loc de munca. Cred ca a acumulat multe cunostinte din intrega lume. Cred ca astepta concediul pentru a sta acasa. E frumos sa fi la serviciu in vacanta.

 10. Florin says:

  mi-ar place si mie sa am o asa meserie

 11. Ciprian says:

  Foarte frumos filmul. L-am ascultat pana la sfarsit. Noi, astia de jos, inca facem poze cu aparatul fara obiectiv si le punem pe site-uri de profil, sau facem directoare peste directoare in calculator si le salvam acolo sa le aratam prietenilor si copiilor.

 12. Foarte interesant acest colaj de poze si imagini. Nota 10

 13. oglinjoara says:

  Imi amintesc de revistele National Geographic de acum 15 ani, in care fotografiile pareau SF. Foloseau instrumente si tehnici care pareau ceva extraordinar. Si este si acum.

 14. Stefan says:

  O vorba adevarata: fa ce-ti place, si nu va mai trebui sa muncesti niciodata.