Vacanta in Bulgaria – 2

This entry was posted on 14/07/2009 under amestecat, experiente. Written by:

2. Hotelul. Sau cum se mai zice, resort-ul. Intr-o mare de hoteluri, foarte aproape de mare, s-a construit si IBEROSTAR-ul. De fapt sunt doua Iberostaruri, corpul A si B, construite in oglinda cu piscinele in centru. Parcare pazita, unde nu intrai decat daca aveai ecuson in bord. Dorel de la paza m-a pus sa fac check-in-ul intai si dupa aceea sa parchez masina. Aveam un pic de emotii ca nu voi gasi locuri si, cu toate povestile astea despre Balgaria si racketii ei, ii duceam grija lu’ “Sandel”. Locuri destule au fost, m-a dus cu gandul ca hotelul nu e chiar asa de plin pe cat pare. Sau, poate, e aceeasi moda ca la Romania – full in weekend. Cei de la receptie (foarte primitori) cred ca se plictiseau ca ne-au bibilit de parca eram familia regala (sucuri reci de bine-ati-venit, bomboane, bratarile pentru all-inclusive, groom-ul ne-a explicat amanuntit aerul conditionat si sistemul de sonorizare … din baie. Da, are si asa ceva!). Camera este imensa, va puteti da seama din poze. Culmea dotarii: plita electrica si frigider inglobate intr-un corp separat. Nu pentru cafeaua de dimineata, ca aia este discretie, ci pentru cei cu bebelusi care si-au carat toate ustensilele pentru facut mancare loco. Daca vrei sa te uiti la un film romanesc trebuie sa te multumesti cu ce iti da TVR International 😀 . Din balconul unde lejer incap 10 persoane se poate vedea statiunea, culmile din spatele ei si un piculet de mare. Soarele rasare, din pacate, dinspre dealuri – ori trebuie sa mergi o bucata de drum adevarata pana mai jos spre Nessebar sau sa te scoli cu noaptea in cap, sa iei masina si sa urci. Asta in loc de jogging.

Se face curatenie in fiecare zi, se schimba prosoapele si rezerva de apa plata a camerei (1 sticla de 1.5 litri, marca locala). Tot in fiecare zi se curata piscinele (cele doua de adulti si cele de copii).

Trebuie sa fie un ultrasclifosit sa nu te multumeasca meniurile de la all inclusive, micul-dejun – cel putin – este monstruos :D. Si pana la urma, daca nu te-ai multumit cu ce au gatit live cei doi bucatari, te poti duce  la una din zecile de terase deschise incepand de pe la pranz pana seara tarziu. Fiecare terasa are un “animator” in strada care, vivace si politicos, te invita sa le treci pragul. Prima oara sunt enervanti dar chiar te obisnuiesti pana la urma si parca-parca ai vrea sa intri, chiar daca ai burta ca un bondar la soare.

Sa mai spunem doua trei vorbe si despre preturi: apa plata ½ 0.80 lv, whisky Jack Daniels 0.2 litri 16 lv, sampon Head&Shoulders 4.6 lv, inchiriat sezlong pe plaja 7 lv, umbrela de soare 7 lv, halba de bere la 1 litru 1 lv, paid-parcking 18 lv/24 ore, gogosi 3.5 lv/10 gogosici cu toping, suc de portocale 300 ml 4.5 lv, wifi net 2 lv/1 ora. Cam atat …
Pozele…

2009 - Iberostar Sunny BEach, Bulgaria2009 - Iberostar Sunny Beach, Bulgaria2009 - Iberostar Sunny Beach, Bulgaria2009 - Iberostar Sunny Beach, Bulgaria2009 - Iberostar Sunny Beach, Bulgaria2009 - Iberostar Sunny Beach, Bulgaria2009 - Iberostar Sunny Beach, Bulgaria

Mai multe fotografii aici,