una scurta cu seriale

This entry was posted on 31/07/2011 under experiente. Written by:

Am renuntat la TV cam de vreo doi ani, foarte rar se intampla sa mai vad ceva pe Discovery sau Zone Reality, ca in rest fara comentarii. Cand mai ajung in vreo sala de asteptare ma mai intoxic cu acces-direct si alte asemenea. Dar sa nu divagam …

Am inlocuit TV-ul cu serialele americane si canadiene, din sursele cunoscute. Recunosc ca a da bani la Vplay mi s-a parut cam mult si cam stupid. De obicei nu au subtitrari, nivelul meu de limba engleza nu este chiar asa de avansat sa le pot urmari fara. Cautam deci pe sursele consacrate: subs.ro sau niftyteam.ro.

Unul din favoriti, vorbim aici de Flashpoint, apare vinerea. Seara tarziu vad pe chatbox-ul de la Nifty “da’ ultimul FP cand apare ??” (adica cand apare sub-ul la ultimul episod ?).

Chatbox-ul ala e un spatiu public, nu m-am permis sa comentez. Dar …

Echipa Felixucai face o munca absolut voluntara, n-am vazut nicaieri sa ceara vreun ban pentru ceea ce produc ei. Nici macar buton de Donatii n-au pe site. Daca e asa, atunci stai mai nene cumintel acolo pana va apare ceea ce doresti, chiar daca dureaza 3-4 zile.

Daca nu te ajuta cunostiintele sa il traduci tu sau sa renunti la ele, fa altceva in timpul asta. Sau da bani la vplay daca n-ai stare si rabdare. Dupa ce ca primesti la nas, mai ai si pretentii. E o chestie de atitudine fata de munca altora, zic si eu …6 Comments to “una scurta cu seriale”

 1. duddidana says:

  Eu am renuntat la TV acum vreo 4 ani. Internetul e la putere, de aici aflu toate informatiile de care am nevoie. De la retete culinare pana la ultimele filme aparute. Partea mondena nu prea ma pasioneaza.

 2. Electronice Online says:

  Si mie imi place Discovery Chanel in mod express Ultimate Survival.sau Dual Survival

 3. Marry says:

  Internetul, jocurile si filmele domina lumea si o prosteste zic eu 🙂

 4. Remi online says:

  Sau o face mai bune Marry, depinde de caz!

 5. Si eu prefer internetul, insa cand vine vorba de o stire mai bine ma uit pe Pro Tv intins pe canapea decat sa stau sa tastez ca sa o gasesc.

 6. Adidasi Online says:

  Dual Survival eee cel mai tare:X.Ador aceea emisiune.