tu ti-ai verificat polita RCA?

This entry was posted on 28/04/2012 under experiente. Written by:

… nu de alta dar poate vrei sa pleci in concediu. Si sunt convins ca nu vrei sa descoperi in seara de dinaintea plecarii ca hartia ce o ai constiincios in torpedoul masinii e practic numai buna de reciclat.

Asa ca am sa te rog chiar astazi sa faci acest lucru si daca se apropie data limita iar am sa te rog sa arunci o privire pe site-ul celor de la RCA Ieftin, o sa gasesti acolo fel de fel de informatii. Uite, de xemplu eu nu stiam decat foarte foarte vag de sistemul bonus malus aplicat in industria asigurarilor pentru politele RCA. Explicatiile foarte tehnice m-au lamurit acum, am aflat cu mandrie ca am B4, adica si la polita urmatoare am sa beneficiez in continuare de reducere.

Sistemul de achizitii online al RCA-ului ofera avantaje incontestabile: oferta pentru polita iti este personalizata la un nivel de detaliu mai mare decat cel care s-ar aplica in cazul achizitiei clasice, poti beneficia de polita in cel mai scurt timp (copie pe email si original prin curier – de obicei in maximum 48 ore) si economia de timp pe care o faci – toate operatiunile de comanda se fac din fata calculatorului in mai putin de 15 minute.

Si unde mai pui ca pe langa cel mai ieftin RCA, cei de la RCA Ieftin ofera si o sumedenie de bonificatii pentru clientii fideli si facilitati la transport. Toate astea te ajuta si se adauga sfaturilor de altadata, pentru finantele tale personale, n-ai uitat de ele nu-i asa? 🙂17 Comments to “tu ti-ai verificat polita RCA?”

 1. Poze says:

  din fericire am rezolvat cu RCA-ul si acum pot sa plec fara griji,chiar am si fost plecata de curand la ploiesti:) si nu am avut treaba

 2. obisnuies sa imi pun actele la punct cu ceva timp inainte sa se anunte o calatorie:)

 3. Nu am permis momentan:D:D

 4. Alina says:

  Eu am ajuns la B6 si sunt foarte mandra 🙂 Pe mine ma anunta din timp cand se apropie sa expire asigurarea 🙂 asa ca nu’mi fac griji!!!

 5. Mihai says:

  @alina: tine-o tot asa…
  pe cine ai suparat de ai ajuns in ghearele lu’ Akismet 😀 ?

 6. Alina says:

  @Mihai : La ce te referi ?

 7. Mihai says:

  @alina: comentariile tale sunt interceptate de plugin-ul celor de la Akismet si ajung in directorul cu spam-uri…nu-i problema, il scot eu de acolo…

 8. Am rezolvat cu RCA ul din fericire, am scapat

 9. Alina says:

  @Mihai: iti multumesc, dar de ce ??? 🙁

 10. Mihai says:

  @alina: asta n-as putea sa iti spun, nu sunt chiar asa avansat in domeniul WordPress si SEO. 🙂

 11. Alina says:

  Din fericire si asigurarea si rovinieta o fac pe 1 an ca e mult mai oke si de obicei le fac cu 2 zile inainte de ziua mea de nastere ca sa nu uit :))

 12. Alina says:

  @Mihai: am inteles 😀 ms mult oricum!!!

 13. Laurentiu says:

  Tot prin intermediul site-ului lor mi-am rezolvat si eu rca-ul…sunt de ceva timp pe piata si am incredere deplina!

 14. Hmm..serios?:) si aceste ..bonusuri oferite sunt chiar reale?:)

 15. Piese auto says:

  Hmm..serios?:) si aceste ..bonusuri oferite sunt chiar reale?:)

  Read more: http://www.radovicescu.ro/tu-ti-ai-verificat-polita-rca/#ixzz1uyG5JV71

  Dap ti se face reducere din suma totala a urmatoarei polite rca incheiate/achitate.Chiar conteaza aceste bonusuri mai ales la ce cresteri sunt anual la politele rca.

 16. In ziua de azi sunt foarte multe firme de unde poti incheia o polita rca.Trebuie doar sa o alegi pe cea care vine cu cea mai buna oferta pentru tine.

 17. Intr-adevar, cea mai buna solutie pentru a incheia asigurari ieftine este sa comanzi de pe site-urile specializate. Mai nou, ofertele s-au diversificat, astfel ca poti sa inchei online nu numai asigurare RCA ci si asigurare casco, asigurare facultativa de locuinta, asigurare de calatorie, asigurare malpraxis si altele. Daca inchei asigurari online vei scuti foarte mult timp, pentru ca nu vei mai alerga prin oras sa vezi care este cea mai ieftina asigurare.