tu cum o ajuti pe Coco ???

This entry was posted on 12/10/2010 under altii.... Written by:

Numele ei este Crina Imola (Coco) Popescu, are 15 ani si poate avea sansa de a fi cea mai tanara alpinista si prima din Romania care urca pe masivul Vinson – Antartica. Si daca tot va ajunge aici va urca si pe Mount Sidley – cel mai inalt vulcan din Antartica.
De ce s-o ajuti ? Pentru ca acolo sus va flutura tricolorul, care este al nostru al tuturor, indiferent ce credem despre criza, politica, preturi, Basescu, alegeri. E Romanca noastra si prin ea suntem noi toti acolo sus.
Vrei s-o ajuti ? Citeste toata povestea aici si gandeste-te daca nu merita macar maruntisul pe care il arunci saptamanal pe tigari, daca nu mai mult.8 Comments to “tu cum o ajuti pe Coco ???”

 1. articole copii says:

  Eu zic ca cu totii o putem ajuta, dar depinde numai de voi.

 2. Mihai says:

  @articole copii: foarte adevarat. Tu personal cat ai donat ? 🙂

 3. Infiintare ONG says:

  Stiu foarte multi buni in atatea domenii. Mi-ar placea sa isi indeplineasca visul. Mult succes.

 4. disable says:

  Cu riscul de a-l supara pe Mihai, eu nu sustin aceasta initiativa. E la varsta cand ar trebui sa fie la scoala. Eu voi “arunca” banii la un copil amarat mai bine.

 5. Mihai says:

  @disable: nu e absolut niciun motiv de suparare. Fiecare are dreptate in felul lui. Sa ne gandim ca, chiar daca erau alte vremuri, acum 34 ani Nadia Comaneci facea super-performanta la numai 14 ani. Repet si recunosc, atunci erau alte vremuri.

 6. disable says:

  Sincer as vrea sa fim cunoscuti pentru un premiu Nobel sau ceva asemanator. Nu imi place deloc faza : Romania, aaaaa, Hagi nu ? Iar cand am vazut o selectie facuta de un post TV din Anglia, despre cei mai tari fotbalisti ai tuturor timpurilor, Hagi aparea la “The Contenders”, un fel de si altii mai coafat. Sa nu mai aduc aminte despre felul in care vorbeste el si marea majoritate a marilor nostri sportivi.

 7. jocuri motorete says:

  @disable: si eu sunt de acord cu tine, sunt de parere ca la varsta ei nu stie exact ceea ce vrea si ceea ce face o face dupa instinct. Voi ce parere aveti ?

 8. Merita ajutati astfel de oameni, mai ales cei tineri care au ambitie sa faca ceva si faptul ca la o varsta asa de frageda a ajuns in Antartica e impresionant.