Trafic

This entry was posted on 30/05/2015 under amestecat. Written by:

1. S-au schimbat cumva reglementările din codul rutier și semnalizarea la trecerea de pe o bandă de mers pe alta nu mai este obligatorie? Sau este o chestie nouă de orgoliu și de manifestare a personalității?

2. Din ciclul descoperirea apei calde: DJ71 (Targoviste – Sinaia) este o mizerie de drum județean.
Peticit, marcat aiurea și cu porțiuni unde terenul a fugit dar s-a reparat cu plombare. Responsabilitatea este la cine? C.N.A.D.N.R. sau Consiliul Județean Dâmbovița? Nici nu mai contează, motivarea clasică o știm deja, ori nu sunt bani ori sunt alte priorități.13 Comments to “Trafic”

 1. Daniel says:

  Daca ar fi doar drumul pe care ai mers tu ar fi extraordinar. Insa toate sunt la fel.

 2. Dupa o zi de trafic in Bucuresti ajungi sa te intrebi nu daca s-au schimbat reglementarile ci daca insasi Codul Rutier mai exista! Ajungem, noi cei care mai respectam regulile de circulatie, sa fim considerati fraieri, injurati si fluierati! Iar Politia Rutiera ori nu exista ori e cu spatele…

 3. Legat de chestia cu drumurile… citisem acum 2 ani parca un articol unde explicau cum cei responsabili cu repararea drumurilor din orasul New York actioneaza. Au un cont de Pinterest, unde toata lumea poate intra in acel board de pe telefon sau pc si sa posteze poze cu gropile descoperite prin oras si locatia, iar cei responsabili cu repararea drumurilor merg noaptea si repara unde au fost semnalate probleme pe Pinterest ziua de catre cetatenii orasului. Oficialii spun ca au ales aceasta metoda pentru a scuti din timpul cautarii gropilor prin oras, pentru ca se pierdea destul de mult timp practic cautand gropile, asa stiu exact unde sa mearga.

 4. Parfumuri says:

  Atat in Bucuresti, dar si in majoritatea oraselor sunt multe reguli legate de trafic, pe care soferii si le fac singuri, mai ales cea legata de semnalizare. Cea mai periculoasa, si poate si iresponsabila este neacoradarea de prioritate la trecerile de pietoni. Se pot intampla dezastre…

 5. andreiutz says:

  mda. legat de semnalizare chiar aveti pretentii :)) pai cum sa semnalizeze cand trece de pe o banda pe alta, are rost? arde gaz aiurea. apoi, ca tot zicea cineva de cum acorda soferii prioritate la trecerea de pietoni, pai, daca vrei sa traversezi, chit ca esti acolo calare pe bordura, nu prea opreste nimeni. abia dupa ce trec vreo doua randuri de masini, se gaseste si unul care sa opreasca.

 6. Ceasuri says:

  Sunt becurile scumpe :), ce ne mai miram atat..sa fiu la siubiect, saptamana trecuta am asistat in trafic la doua incidente putin cam deplasate, batai in trafic…dar nu cred ca este ceva nou, nu? 🙂 Nu stiu daca o sa ne civilizam si noi…

 7. Mircea says:

  pai cu ce sa se repare? nu cu plombe? tu cand mergi la dentist, schimbi tot dintele sau bagi niste lut inauntru sa nu mai intre mancare la masea? glumesc, evident. bataie de joc!

 8. Marcu says:

  Nu stiu de ce va mirati ca drumul e in starea asta cand fostul presendinte al CJD este sub arest si control juridiciar, iar fostul primar este DNA addicted. Cool Stuff.

 9. Maria says:

  Totul e stricat in tara asta. Degeaba incerci sa carpesti… Ce-i stricat, stricat ramane.

 10. Hmm, mda, pe drumul Targoviste Sinaia circul si eu, si este plin de gauri, petice, plombe, etc… de ani buni. a fost reparat si re-reparat si se pare ca nenorocitul de asfalt de calitate n-a vrut sa stea si-n 2 luni maxim a aparut prima groapa 😀

 11. Tatiana says:

  Pe drumul dintre Targoviste si Sinaia circul si eu destul de des pentru ca este cea mai scurta cale de a pleca din Dambovita catre Brasov. Da, este foarte prost dar situatia persista de ani buni, mi-e greu sa cred ca al nostru consiliu judetean va face ceva in acest sens.

 12. ADRIANA says:

  Semnalizarea este cea mai importanta, dupa prudenta si corectitudinea in trafic

 13. STEFAN says:

  Daca ar fii toata lumea mai atenta in trafic totul s-ar desfasura in buna regula