toyota hilux, 2008, 2494 cc – 6000 euro

This entry was posted on 09/09/2011 under amestecat. Written by:

Nu, nu este vorba de cea de aici. Este doar un anunt postat pe autovit. Masina are 120 CP, euro 4, diesel, are ca tara de origine Germania dar este inmatriculata in Romania.

Ce ar mai fi ? ABS, jante aliaj si aer conditionat. Suna bine, nu-i asa ? Hai sa vedem si o poza:

Explicati-mi si mie acum pentru ce sa arunci 6000 Euro ca sa ai in curte mormanul asta de fiare vechi ? Banuiesc ca nu pentru cartea de identitate si placuta VIN. Se vede foarte clar in poza ca stalpii au fost taiati cu fierastraul electric, oare de ce ?
Asigurarile nu au dat dauna totala si acum se incearaca minimizarea pierderilor ? Daca vreti sa vedeti si restul de poze click aici, o sa constatati ca interiorul n-a scapat nici el mai teafar.

Dar, vorba romaneasca, nu-i nebun cine cere …11 Comments to “toyota hilux, 2008, 2494 cc – 6000 euro”

 1. Laurentiu says:

  Am vazut galeria si nu mai am nimic de comentat. Poate doar sa spun ca trebuie sa fi putin dus ca sa dai banii pe ‘mormanul asta de fiare’, cum bine i-ai spus si tu!

 2. Mama says:

  Depinde cum sunt structura, eu am un prieten tinichigiu care cumpara daor astfel de masini pe care le reconditioneaza si arata impecabil apoi, dar ele stie sa vada ce este reparabil si ce nu? Am vazut masini care aratau si mai rau ca asta

 3. Marius says:

  Poate doar tabla ii asa…

 4. Mihai says:

  @Marius: te referi la plafon, stalpi, capota ? Poate da, poate nu. Dar gandeste-te ca fortele care au actionat acolo si au mototolit tabla asa nu se poate sa nu fi actionat si pe dedesubt, pe la şasiu.

 5. sex shop says:

  sincer nu as cumpara o asa masina pt. ca te va costa mult sa o repari si nici atunci nu vei avea garantia ca va fi macar 80% functionala

 6. Site html says:

  eu n-as da nici 2 lei pe masina asta

 7. Laurentiu says:

  @ Site html: Nici chiar :)) Totusi scoate ceva din ea, are parti intacte totusi 🙂

 8. Haine Online says:

  Ala vrea sa se laude ca sio busit masina.Cum sa dai 6000 de euro.Nici pentru piese nu lasi lua sau indiferent ce orice alt motiv.Mai bn imi iau o dacie:)).

 9. Bijuterii says:

  De acord cu tine Haine Online:)).Acuma chiar serios,asta ee un fel de pariu:o fi pus cu unu pariu ca are tupeu sa-si puna masina in ziar la vanzare:)).

 10. Ceasuri says:

  Bine zis nui nebun cine cere,ii nebun cel care da,si in cazul asta se potriveste de minune:))).In fn da tot mas face de ras sa cer atatia bani pe o astfel de masina.

 11. Clima says:

  Decat un tinichigiu o poate evalua/cumpara. Fiindca omul de rand niciodata nu va cumpara asa ceva. In final samsarul o poate lua ( negociaza la sange cu el si o ia la jumatate de pret ca au talentul asta) si o reconditioneaza cu costuri extra mici, nu ii pasa lui de ce se intampla cu acela care o va cumpara.