The Blacklist – 2013

This entry was posted on 24/11/2013 under filme. Written by:

NBCs The BlacklistÎn pană de seriale polițiste bune nu cred că vei rămâne niciodată. Dacă ai vreun gol de umplut pentru cele “n” seriale pe care le vezi săptămânal, îți propun și The Blacklist, productie NBC.

Un fost angajat guvernamental, trecut de partea băieților răi la un moment dat, decide după foarte mulți ani de conspirativitate să nu mai fie numărul 2 de pe Most Wanted List.

Se predă și își negociază într-un mod foarte abil libertatea de mișcare: cei de la FBI vor primit un nume de pe o listă cu infractori și teroriști, de care nici habar nu aveau. “Red” Reddington, cu pălăria sa stil Kojak, întotdeauna stilat și destins, va avea întotdeauna o soluție magică la îndemână.

De ce vrea să colaboreze numai cu agenta Elizabeth Keen? Soțul ei Tom este un profesor nevinovat sau un criminal internațional? Vă las pe voi să descoperiți. Pe James Spader îl știți din The Office și Boston Legal, Diego Klattenhoff filmează în paralel Homeland și sper nu l-ați uitat pe Robert Sean Leonard (Dr. Watson) din House M.D..9 Comments to “The Blacklist – 2013”

 1. sergiu says:

  Chiar acu cateva ore am vazut ultimul episod aparut pe vplay. Foarte interesant!

 2. turbo says:

  la serialu’ asta ma uite de vreo luna, si este foarte bun, il recomand tuturor

 3. Laura Epure says:

  vreau full film, stiti unde gasesc toata seria de downloadat?

 4. Laura Epure says:

  am vazut ultimul episod si am ramas impresionata. super!

 5. Laura Epure says:

  multumesc petru review

 6. codvali says:

  Foarte tare articolul !!!

 7. Ariel says:

  Inițial mi-a plăcut serialul (primele câteva episoade); apoi am avut senzația că au luat-o razna și arată numai SFuri ca și când ar fi chestii banale, din viața de zi cu zi. Am renunțat la el.

 8. remorca says:

  este un serial foarte bun, merita sa te uiti la el, incearca si “da vinci’s demons”

 9. Nu stiam de acest serial dar din descrierea facuta mai sus pare a fi un serial foarte reusit. Cu siguranta am sa-l vizionez si eu.