tableta ta de la evoMAG

This entry was posted on 19/12/2010 under reclame. Written by:

În lumea reală e criză economică, dar tu te-ai decis brusc că e momentul să îţi iei soarta în propriile mâini. Au trecut destul de mulţi ani în care ai muncit pentru alţii, de acum eşti pe picioarele tale. Ai trecut curajos prin toate etapele înfiinţării firmei tale, acum ai toate actele gata. Contul din banca arata chiar bine, ai fost prevăzător şi te-ai pregătit din timp pentru acest pas. Ai un birou mic la demisolul unui bloc, este exact ceea ce îţi trebuie pentru că munca ta este mai mult cu capul şi mai puţin cu braţele. Dotările sunt foarte ok, dar parcă ţi-ar lipsi ceva. O să tot alergi pe la clienţi şi ai vrea că suportul pe care faci prezentărilor tale să fie unul modern.
Următorul pas, se ştie, internetul şi magazinele online. Pe clasici îi ştii deja, astăzi o să studiezi atent ofertele de la evoMAG. Un laptop profi e cam mare şi greu, parcă nici toate facilităţile unui netbook performant nu îţi sunt necesare, secţiunea Tablet PC ar fi ideală pentru tine. Care sunt cerinţele minimale: conectivitate wifi şi 3G, HDD minimum de 16Gb şi ecran de 7″.
Ce propune evoMAG? Prima propunere este soluţia budget, adică HUAWEI – Tableta PC S7, la preţul de 1499 lei, cea de-a doua propunere este soluţia top, adică SAMSUNG Galaxy TAB, la preţul de 2899 lei.

Să vedem care ar fi caracteristicile fiecăreia:

HUAWEI Tableta PC S7.
– Ecran 7 ” (rezoluţie 480×800 pixeli şi 16 milioane culori);
– Procesor Qualcomm de 768 Mhz, 256 Mg ram, şi suport pentru microSD de până la 32 Gb;
– Sistem de operare Android 2.1;
– Bluetooth 2.1, Wi-Fi, miniUSB, 3G (7,2 Mbps);
– Cameră foto 2 Mp;
– Baterie 2200 mAh.
– Port HDMI.
– Redare clipuri în format HD (720p).

Samsung Galaxy TAB.
– Ecran 7 “, (rezoluţie 1024×600 pixeli);
– Procesor 1 Ghz. – Memorie maximum 32 Gb, suport pentru microSD;
– Sistem de operare Android 2.2;
– GSM, HSDPA, Wi-Fi, bluetooth 3.0;
– Cameră foto de 3 Mp;
– Baterie 4000 mAh;
– Redă clipuri Full HD.

E greu de ales, o să te mai gândeşti, noaptea e un bun sfătuitor întotdeauna.
Sau poate nu, atunci o să apelezi la un prieten, o mică enciclopedie în materie de mobile. Dacă nici el nu te poate lămuri atunci e grav. 🙂10 Comments to “tableta ta de la evoMAG”

 1. sibianul says:

  pretul tabletei de la Samsung este mult prea mare, exagerat de Mare. Chiar si cel de la HUAWEI este mare pentru ceea ce ofera.

 2. Emil says:

  @sibianul: care sunt valorile decente in opinia ta?
  Va descurcati foarte bine la prezentarea de tablet pc-uri. Maine, poimaine suntem in aceeasi nisa. :):):)

 3. Mihai says:

  @emil: stai linistit, a fost o intamplare, n-am eu rabdarea pentru descrieri asa tehnice 🙂

 4. Fernando de la Caransebes says:

  Ambele mi se par scumpe. Decat sa iau Galaxy Tab-ul mai bine iau un laptop ( chiar daca este mai greu ) datorita conectivitatii sporite.

 5. patuturi says:

  Mi-as lua-o in locul celei de la Apple…sigur e mai ieftina…

 6. Cu banutii aia imi iau direct un laptop mai mic, 13”

 7. Chiar are caracteristici bune , ma refer la prima, care ste mai accesibila. Nu se compara cu un laptop micutz. Acesta este mult mai utila si mai practica. Eu imi doresc una, si cred ca merita investitia.

 8. Parchet Masiv says:

  Prima tableta, mi se pare una potrivita. Are carateristici medii, sistemul de operare este unul reusit. Eu cred ca la suma respectiva se merita sa-l achizitionezi.

 9. Eu la Samsung Galaxy TAB visez de mult. Are caracteristici foarte bune si un design dragutz. Calitatea imaginii este incantatoare.

 10. oo interesanta tableta 😀