surpriza de la google

This entry was posted on 19/08/2011 under experiente. Written by:

130 ani de la nasterea lui George Enescu. Adica cumva insemnam si noi ceva in lumea asta informatica. 🙂14 Comments to “surpriza de la google”

 1. Aqua Carpatica says:

  E numai pe .ro, asa ca nu insemnam prea mult in lumea asta, doar pe local insemnam ceva.

 2. Electronice Online says:

  Intentia conteaza :D. Daca nu aflam de la tine n-as fi stiut ca e George Enescu, deoarece nu prea dau importanta acestor detalii de pe Google.

 3. Emil says:

  Uneori le pun și pe dot com. Ar fi cu adevărat tare să pună astăzi pe .ro unul legat de 23 august. 🙂

 4. Este bine ca le mai aminteste si Google romanilor valorile pe care le-am avut.

 5. Yamasha says:

  ai dreptate…PE CARE LE-AM AVUT….ca nu vom mai avea prea curand oameni de valoare…

 6. Am imrepsia ca acest link de la Google era doar pe .ro . Nu stiu daca pe .com sau pe alte extensii era acelasi tot Enescu 🙂

 7. Era doar pe .ro ai dreptate. Dar mi se pare frumos din partea lor sa faca macar lucrul asta. Ar fi fost interesant sa apara pe .com dar se pare ca nu il considera Chiar atat de important pe Enescu

 8. Laurentiu says:

  Intradevar, numai pe Romania a fost atasata aceasta mica ‘favoare’ nationala. Era mai mult decat placut sa o vedem si pe .com, mai ales ca totusi G Enescu a fost si va ramane cel mai mare violonist roman!

 9. E normal sa sa intereseze si de realitatile romanesti. Pentru Romania Google are un datacenter propriu, staff separat, personal romanesc. Si persoane desemnate sa se intereseze si sa se ocupe de imaginea GOOGLE in acest teritoriu. Si EL isi face reclama. Cand se da bin epe langa noi, Romanii de fapt isi face ..reclama.

 10. dap a fost super surpriza

 11. Laurentiu says:

  @ Acupunctura: De acord, insa noi subliniam faptul ca un artist de talia lui Enescu, merita cu prisosinta o zi in ‘calendarul Google .com’.

 12. Haine Online says:

  E un lucru bun ca si-au adus si ei aminte.Pacat ca ee doar pe pagina romaneasca:(.Sper sa isi aminteasca si de altii fosti maestrii in diverse domenii.

 13. Laurentiu says:

  @ Haine Online: Cand, cum, unde? Daca nici pe Enescu nu l-au pus ‘primary’, atunci pe cine? Pe Hagi? Sau Becali? :))

 14. Bijuterii says:

  George Enescu,un mare maestru al muzicii.Un lucru bun ca isi mai amintesc si ei de numele marii ale Romaniei.