sugestie pentru politia ploiesti

This entry was posted on 03/09/2011 under experiente. Written by:

Evident ca este o gluma titlul postului, cum pot ca eu – simplu cetatean – sa pot sa dau o sugestie pentru Politia Ploiesti ? O sa indraznesc totusi:

– sambata si duminica, pe timpul sezonului estival si intre anumite ore, str. Bobalna din Ploiesti este declarata cu sens unic. Se circula pe doua benzi dinspre statuia Radu Stanian catre Gara de Sud. Pana aici este corect, da ?

– de ce nu puneti un echipaj sa stranga din permisele de conducere ale smecherilor cu Mercedes care nu respecta regula ?

Sunt prea multi, prea pilosi, prea multe telefoane-de-interventie, prea multe hartii de facut … degeaba ? Plantati o camera CCTV la intersectia cu str. Traian. 🙂10 Comments to “sugestie pentru politia ploiesti”

 1. Yamasha says:

  Eu nu am bmw sau mercedes, dar o iau pe interzis pe acolo, de ce? simplu…ca nu am cum sa ajung la munca…
  Cel mai idiot sens unic posibil, orice as face, nu am cum sa intru pe strada Eminescu.
  A fost un filtru intr-o zi, pacat ca nu am oprit sa-i intreb daca superiorii lor gandesc cand au pus sens unic acolo.

 2. Si in Bucuresti au schimbat sensul unor strazi, ajungi sa te invartesti in cerc pana cand ajungi unde trebuie…. chiar nu stiu, cine se ocupa cu stabilirea sensurilor, a circulat vreodata sa vada ce i-a bubuit mintea ?

 3. Laurentiu says:

  Asta se intampla si in Targoviste, Bucuresti sau alte orase din tara. Unde’s pile, n-ai ce sa le mai zici, nu de alta, dar te zbati degeaba.

 4. Ca veni vorba de Ploiesti, vineri seara ma intorceam la Campina de la mec de acolo iar cei de Politia Romana m-au oprit (in timp ce mergem pe Bulevardul Republicii) si mi-au dat o amenda frumoasa pentru ca nu aveam centura.

  Vorba ta… unii merg pe interzis si nu se intampla nimic iar unii circula fara centura si se face mare tam-tam 🙂

 5. J - imbracaminte femei says:

  Trimite-le un mail :))

 6. Petre says:

  “” mi-au dat o amenda frumoasa pentru ca nu aveam centura. “”
  si e vina politiei ca nu aveai centura ?
  sau daca se comit alte incalcari mai mari ale legii trebuia sa te ierte ?
  Hai sa incercam sa fim corecti noi insine si dupa aceea sa pretindem corectitudine si de la ceilalti.

 7. Tania says:

  Wow, chiar nu stiam de regulile astea pentru strada Bobalna… asta nu inseamna ca mi-am facut de cap pe acolo cu masina… Nu eram eu in Mercedesul ala! 😀

 8. Haine Online says:

  Chestia ca nuti permiti ca simplu cetatean este ca nu este vb ca tu esti doar cetatean si faptul ca no eii zic multe fac putine de ma intelegi in alte cuvinte nu ar asculta.:(

 9. Bijuterii says:

  Legat de acest subiect,daca sar pune cineva impotriva lor,atunci ar crede ca sunt luatii drept prostii,deci de aceea nu te asculta,ca si ei sunt destul de desteptii:))).

 10. Ceasuri says:

  oricum degeaba vorbim de aceste lucruri de care suntem constienti si la care suntem partasi,daca nu se iau masuri de cei care le pot lua.