spam marca Dan Diaconescu

This entry was posted on 09/04/2012 under amestecat. Written by:

In lipse de activitate ce sa faca si trepadusii asa-zisului ziarist Dan Diaconescu? Stau pe bloguri. De curiozitate cu cat i-o plati sa trimita astfel de mesaje ca cel de mai jos? S-au smecherit acum, trimit prin formularele de contact ale blogului, nu-l pot marca nici ca spam nici sa ii afisez header-ul.

Dar sa vedem ce tampenii “electorale” debiteaza Horatiu Radulescu:

Inainte sa va suparati pe mine (sau sa o injurati pe biata mama) vreau sa intelegeti ca acest mail nu e spam
ok…
Sunt student in Bucuresti (nu un robot care trimite spamuri), sunt tanar destept si frumos [ce sa zic si eu 🙂 ]
V-am trimis acets mail dumneavoastra si la inca cateva persoane in speranta ca o sa va dea de gandit si IN FINAL O SA VA TREZITI asa cum am facut-o eu… puteti sa imi dati MAIL pe adresa aceasta daca doriti sa imi ziceti ceva.

Mizez pe inteligenta dumneavoastra si va zic asa:
Sa zicem sa trebuie sa alegeti pe cineva cu care sa impartiti o camera de camin.

Aveti de aales intre:
-Unul cu care ati mai stat in aceiasi camera si STITI SIGUR ca e hot fiindca v-a furat plasma si haina din cuier
-Unul care de asemenea v-a mai fost coleg de camera si stiti 100% ca e hot fiindca ultima data cand ati stat cu el v-a luat imprimanta, catelul si usa de la intrare
-Unul despre care nu stiti nimic, abia il cunoasteti. Poate fi un om cinstit, sau poate fi un om rau ca ceilalti.

Orice OM NORMAL la cap l-ar alege pe al 3-lea, nu-i asa?? Ei bine, asa va fi la urmatoarele alegeri. Exact asa 🙂
Inainte sa-mi ziceti ca ”NU VA intereseaza politica” spuneti-mi va rog daca va intreseaza CANCERUL..va intereseaza?

Domnul Bogdan Draghici (ministrul agriculturii la ora actuala), a aprobat ca in Romania sa se faca agricultura cu substanta (ingrasamntul) initium, probabil in schimbul unei sume uriase (miliarde de euro?). Romania e singura tara de pe GLOB care a aprobat agricultura cu substanta cancerigena initium. Daca un om ingereaza in jur de 1 mg. de initium, acesta va face cancer de colon in decursul catorva ani (maximum) – CAUTATI pe google daca nu credeti asta (chiar VA ROG sa cautati!). Asadar in mancarea mea si a dumneavoastra se va gasi initium. Tare sau… nu?

Eu sunt FOARTE SPERIAT. Este primul an in care eu votez.
Singurul partid care are in PROGRAM (deci acest partid chiar are un program) INTERZICEREA INITIUMULUI din mancare este PP-DD.

Trebuie sa fii TAMPIT sa votezi PP-DD? GRESIT! Trebuie sa fii TAMPIT (si nebun as adauga eu) sa mai votezi cu cineva CARE A MAI FOST la putere! Daca pe prietenul dumneavoastra il inseala nevasta de 22 ani dumneavoastra ii spuneti ”Bai, trebuie sa fii tampit sa iti iei alta nevasta! ramai cu asta” ?

NU votati PP-DD? Nicio problema, votati ORICE ALT partid care NU A MAI FOST. Eu UNUL votez PP-DD fiindca am citit programul de guvernare (singurul partid care are asa ceva) si este EXCELENT (interzicerea ACTA, agricultura BIO, cod fiscal cu doar 4 taxe mari, nu 113 ca acum etc).

Dumneavoastra puteti vota Partidul Roz sau Partidul Zidarilor sau PE ORICINE nu a mai fost. Dar va rog nu mai aruncati tara in GHEARELE ACELEASI MAFII care a condus-o 22 ani.
Mizez pe inteligenta dumneavoastra sa cititi programul de guvernare PP-DD sau al partidului pe care il doriti si sa IESITI LA VOT.
Daca iesim 60% din romani la vot UNGURII NU MAI INTRA IN PARLAMENT si nu mai conduc Romania asa cum au facut-o pana acum.

EU MI-AM FACUT DATORIA DE OM, dumneavoastra votati cum doriti
Cu stima.

Raspuns catre dl. horatiuradulescu@fastmail.fm

1. Trebuie sa fiu complet tampit sa votez partidul unui om de afaceri (aceasta este titulatura corecta a d.lui Dan Diaconescu, nu cea de ziarist), pe care il fac responsabil de sub-cultura, mizerii si non-educatie livrate printr-un canal media. Exclusiv in scopuri oneroase.

2. Despre substanta INITIUM mi se pare cu mult mai echilibrat si documentat articolul scris de Vadim Cusnarencu, recomandarea mea este sa il cititi cu mare atentie.

3. Nu mai trece pe aici, nu fac parte din audienta OTV, ti-am publicat numele si adresa de mail exclusiv pentru a fi indexate de google si agatate de robotii culegatori de adrese. Amestecul de aparente adevaruri si tampenii electorale in sprijinului d.lui Dan Diaconescu are priza la alta categorie de oameni, eu nu fac parte din ea.

4. Din pacate pentru mama ta, a avut parte de foarte multe urari de “bine”, incepand cu “schiuri” 😀 (prietenii stiu de ce!) si terminand cu MM. Indiferent cine mi-a trimis acest mesaj, da, mama lui e de vina… ca nu l-a educat cand era mic si prost. Da’ ce sa faci, de unde nu-i … nici Dumnezeu nu cere.

 8 Comments to “spam marca Dan Diaconescu”

 1. Adi Popa says:

  Eu nu intelege ce are lumea cu DD. este un om de treaba.

 2. Masaj erotic says:

  o fi un om de treaba dar nimeni nu-l suporta

 3. Laurentiu says:

  @ Adi: Tu chiar vorbeste serios?
  Ok…poate ca e de treaba, dar ti se pare ok postul tv si circul pe care-l face la tv? Nu realizezi ca are o contributie la soarta tarisoarei noastre in ultimii ani?

 4. Marius says:

  E urat unde s-a ajuns…

 5. nu mai este nimic de mirare

 6. nu-l suport pe diaconescu si nu m-am uitat la prostia lui de post…

 7. Ego says:

  Nu esti singurul care a primit acest mesaj. Nu exista niciun horatiu, exista doar dovada ca dd, ca de altfel si contracandidatii sai exploateaza resursele oferite de net. Ar fi trebuit inainte sa cheltuie banii pe spammeri sa-si dea seama ca bazinul lui electoral nu prea sta pe net. Sta la carciuma. Fiind o democratie nu-i poti interzice sa candideze. Din pacate, specimenul dd este masura inculturii si nepasarii noastre. Aferim, bre!

 8. Mie nu mi se pare “de treaba”