spam eBrasov.ro

This entry was posted on 28/04/2010 under experiente. Written by:

Stimata Doamna Burghelea,

Sincer nu imi amintesc sa va fi trimis vreodata vreun mail, este foarte putin probabil – in ciuda faptului ca este de la sine inteles ca nu pot memora pe toti cei carora le-am scris vreodata. Asa ca, in ciuda notei din subsolul paginii si care zice asta:
In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece:
– adresa d-voastra de e-mail a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris (pe site-ul nostru sau printr-un site partener), fie a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar sau am primit-o cu ocazia unor intalniri sau contacte de afaceri;
– contine datele necesare de identificare si instructiuni de dezabonare;
– acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar;
– acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa va dezabonati prin intermediul unui e-mail pe aceasta adresa cu textul dezabonare introducand adresa pe care doriti sa o excludem din lista de membri.

eu tot SPAM il consider deoarece nu ma incadrez in niciunul din cazuri. Am marea rugaminte de a ma exclude dvs din baza de date, fara vreun efort din partea mea. Atunci cand o sa imi doresc case de vacante la Brasov am sa incerc sa ma descurc fara ajutorul dvs pretios si dezinteresat desigur.3 Comments to “spam eBrasov.ro”

 1. acuvio says:

  sper sa nu va suparati o sa va trimit un mail pt a nu posta aici
  .-= acuvio´s last blog ..Funny photo Cseke Attila: Reforma în sănătate =-.

 2. Avansare says:

  de ce nu ai scris mail inapoi? important e sa scrii post despre asta? 🙂
  .-= Avansare´s last blog ..Recomandări Google pentru WebMaster =-.

 3. Mihai says:

  @avansare: 1. nu, nu vreau sa scriu la spammeri inapoi. Pentru ca vor ignora mailul meu si vor continua. 2. Traficul pe blogul meu este ridicol de mic, asa ca am scris pentru ca asa am simtit – si nu pentru trafic sau alte alea 🙂