… si n-ai zice, nu-i asa !?

This entry was posted on 11/04/2011 under altii.... Written by:

Nimic nu e mai scump pe lumea asta decat sanatatea copiilor“, am luat citatul dintr-o corespondenta cu cineva apropiat, apropo de copii nostri si problemele lor de sanatate mari si urate.
Mergi pe strada si il vezi pe Mihaita de mana cu mama lui, in parc sau la cumparaturi. Te uiti atent la el si parca l-ai manca de frumos ce este. Normal ca nu poti face asta si atunci zici cum zicea bunica ” ptiu, ptiu, ptiu maica, sa nu fi de deochi!”. Din pacate pentru toti, el este in lumea lui de-acolo, foarte diferita de a noastra. Noi, oamenii mari, nu o intelegem, dar stim ca nu e de bine deloc.
Si atunci cautam ajutor. La medici, acei oameni care sa straduie, asa cum pot ei, sa faca bine si sa il aduca pe piciulica pentru noi. Mai cautam si la ceilalti din jurul nostru. Parintii lui au deschis pentru Mihaita un blog, el va fi tinut la zi, asa cum se va putea. Nu judecati blog-ul dupa canoanele design-ului sau SEO-ului, nu pentru asta a fost facut. Daca puteti sa dati o mana de ajutor cu sfaturile si experienta voastra, aveti comentariile deschise.
Astepta vizitele voastre. Stiti cum se zice, feel free … 🙂2 Comments to “… si n-ai zice, nu-i asa !?”

  1. Nikki says:

    Cand sanatatea fizica sau mentala a copilului e amenintata te cuprinde disperarea si atunci orice persoana care e alaturi de tine cu o vorba buna sau cu un sfat te ajuta sa gasesti resurse si sa lupti pentru viata copilului tau. Necazurile au darul de a uni oamenii si a-i aduce mai aproape de Dumnezeu. Fie ca viata copiilor nostri sa fie un rau limpede si lin ce curge prin gradini inverzite si pline de flori.

  2. articole copii says:

    E un copil foarte frumos, fara vina care merita sansa la o viata normala!