Seriale de week-end

This entry was posted on 22/07/2013 under filme. Written by:

Da, week-end-ul s-a terminat, ma gandeam la urmatorul. 🙂

Bron/Broen (2011). (aka The Bridge). Este vorba de serialul “original“, cel european adica, coproductie suedezo-daneza. Prima serie a fost in 2011, asteptam in 2013 si seria a doua. Politistul danez Martin Rohde si politista suedeza Saga Norén sunt chemati in noapte la locul unei crime. Exact frontiera de pe podul care leaga cele doua tari. Sara e o profesionista sclipitoare, dar sufera de sindromul Asperger, nici Martin nu este ceea ce am spune “usa-de-biserica”. Impreuna vor incerca sa prinda un criminal cu foarte multa inteligenta,  imaginatie, resurse.

Case Histories (2011). Jackson Brodie – ex-soldat in slujba Majestatii Sale, ex-politist, acum detectiv particular, intra in tot felul de incurcaturi cu cazurile primite, pe care – aparent – accepta sa le rezolve din cauza inimii sale largi si miloase. Productie BBC One, filmat la Edinburgh, va fi un deliciu pentru iubitorii seriilor englezesti, deznodamantul fiecarui caz in parte va fi neasteptat intotdeauna – in cel mai autentic stil Agatha Christie.15 Comments to “Seriale de week-end”

 1. Marius says:

  A inceput si sezon nou din Suits, ti-l recomand!

 2. Primul film, The Bridge-Born e un film fantastic, eu l-am vazut de mai multe ori. Mai nou filmele daneze si suedeze capata o mare atentie pe plan international. In tarile respective se fac filme din ce in ce mai bune si cred ca e bine asa, sa mai aiba si Hollywood o concurenta cat de cat.

 3. Apropos de seriale, cand reincepe Sons of Anarchy?

 4. Ce visezi says:

  Si eu astept Sons of Anarchy.

 5. Dana says:

  Eu am revenit la Friends

 6. Dana says:

  Mi-ai dat de lucru

 7. Andreea says:

  Super tare articolul! Mi-a placut foarte mult! Multumesc

 8. Pe mine m-a prins o obsesie cu Storage Wars de pe History. Asa regizat cum e, are o atractie ciudata.

 9. alina says:

  Am inceput sa revad Prison Break, parca nici un serial dupa nu a reusit sa ma mai tina cu sufletul la gura asa

 10. CameraMan says:

  daca e vorba de BBC – a reaparut “yes! Prime minister” editia 2013 excelent … daca ei rad de ai lor, noi ce sa facem?

 11. Robert says:

  Chiar mi-ai dat o idee buna cu un serial pentru weekend. O sa incerc Case Histories

 12. Dexter clar cel mai tare pentru mine, apoi The Tudors, iar acum ma uit la Game of Thrones, care din pacate nu ma tine cu sufletul la gura asa cum ma asteptam, chiar daca cativa prietenii mi-au zis ca e ceva wow….

 13. Mihaela says:

  Nu am uitat insa timpul liber este o problema majora, mai ales in prima parte a sezonului de toamna 😀 Probabil ca se vor reglementa lucrurile la inceput de noiembrie.