scurt

This entry was posted on 12/02/2011 under altii.... Written by:

Din punctul meu de vedere blogurile se împart în două mari categorii: unele sunt de fun/relaxare și altele că să te învețe diverse (gătit, IT, pictură, gramatică, sex, ce vrei tu …). După cum scrie și undeva în josul sidebar-ului citesc zilnic Arhiblog-ul. Una la mână că posturile sunt bune, chiar dacă nu sunt de acord cu toate opiniile și doi la mână pentru zecile de comentarii absolut delicioase. Maestru’ Arhi ne-a livrat azi întrebarea blogosferica “Cum vedeți voi frumusețea”.
Lumile buzna cu comment-uri de ziceai că a căzut Băsescu nu alta. Înțeleg că trebuie să ai o opinie a ta, bine înțepenită, care să îți exprime personalitatea și care te scoate din anonimatul mulțimii.

Băi nene, da’ luați-o mai ușor așa cu pianu’ pe scări, nu va mai îndârjiți în halul ăsta că nu se da nimic. Niciun premiu în aur sau vreo ecscursie in Caraibe, nimic, nimicuța. Stăm acilea pe bloguri să ne relaxam și să uităm de stressu’ înghițit zi de zi. Mai relaxați-va oameni buni și nu mai fiți îndârjiți așa, opiniile voastre nu vi le ia nimeni, ale voastre sunt. Și nu mai judecați oamenii de-aiurea. Așa cum cred eu că este,  Arhi e un bonom și un bon viveur, stăm pe blogul lui pentru relaxare, printre altele. Dacă ați uitat ce înseamnă relaxare, va ajut eu să va reamintiți, ia uite un link aici.

Notă importantă: nu primesc nimic în schimbul acestui post. 🙂2 Comments to “scurt”

  1. bijuterii online says:

    Sa mor de am inteles ce ai vrut sa spui in acest post 😀 Concluzia?

  2. Mihai says:

    @bijuterii online: mai citeste si tu comentariile de la postul lui Arhi, concluzia e ca nu trebuie sa fim asa indarjiti in apararea ideilor proprii, mai ales in locuri in care se presupune ca te aduni pentru relaxare. Am si eu un fix cu relaxarea asta 🙂