scurt #12

This entry was posted on 20/08/2013 under amestecat. Written by:

Borșa este cumva orașul acela din nordul țării cu cea mai mizerabilă șosea pe care mi-a fost dat să o văd? Și de obicei evit epitete de astea stil EVZ.

Ok, dacă acela este, atunci să îmi explice și mie cineva în termeni logici cum poate un primar să încuie primăria și gata? A adus-o de acasă sau o are moștenire de la tata-mare?

Încui și pleci când ți-ai terminat treburile, ori anul trecut treburile în Borșa nu păreau deloc terminate, am îndoieli majore că lucrurile s-au schimbat în 12 luni.,

7 Comments to “scurt #12”

 1. Mihaela says:

  Asa se intampla in localitatile mici, fiecare face vrea

 2. Sabina says:

  In localitati mici? Cred ca si in Bucuresti daca se forteaza un pic sunt in stare sa inchida primaria, la cata nesimtire e in tara noastra.

 3. Jucarii says:

  Nici oraselul in care stau eu nu este respectat de primarul nostru. Deci Borsa nu este unic in acest sens. E foarte pacat ca suntem manipulati la alegeri iar apoi nu mai avem solutii sa inlaturam demnitarii falsi.

 4. Mihai Drpciv says:

  Se cheama….viata la tara!

 5. Tama says:

  Borsa si zona Borsa este una foarte frumoasa, avem probleme cu infrastructrura. Cauta pe net, mocanita de la borsa, este un tren care functioneaza de ani de zile. Zona Vaser este una superba.

 6. Mihai says:

  @Tama: aici îți dau dreptate, Mocănița din Valea Vaserului este ceva ce nu trebuie ratat, indiferent că e vreme frumoasă, sau, cum am prins eu anul trecut, vreme cu ploaie și soare cu dinți. 🙂

 7. Marius says:

  Am citit si eu articolul, e ‘delicios’. Adevarul este ca sunt cam dese situatiile in care primarii isi asuma niste drepturi pe care nu le au. Asta e Romania, tara noastra mult iubita!