scurt #10

This entry was posted on 11/07/2013 under experiente. Written by:

Ma gandeam ca daca tot s-a terminat (cel putin pentru moment!) circul cu examenul de bacalaureat de anul asta, as putea sa il rog pe dl. prim ministru Victor Ponta sa ajute la rezolvarea unor mici probleme. Mici si neinsemnate, parca mi-e nu stiu cum sa il rog pe dansul, dar am vazut ca are succes, mai ales in teleconferinte.
Mai suspenda o taxa de pod, mai trimite DNA-ul peste managementul de la CFR Marfa, pe bietii copii i-a scapat de abuzurile politiei si procuraturii, ce sa mai discutam… este un om de actiune, nu sta mult la discutii.

Asaaaaa, dar sa revenim cu rugamintea de care ziceam:
– domnu’ prim ministru, nu puteti dumneavoastra sa vorbiti cu cine treb’e si, la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, sa se repare domnule trotuarul ala rulant ¹ (unul din ele) de la Sosiri impreuna cu – ma scuzati – usile alea de la WC-uri, ca scartaie infiorator?

Nu va suparati, sunt banalitati, dar vad ca managerii astia “privati” nu trec si ei macar o data pe saptamana, de “control”, prin “curtea” care o pastoresc. Sau, ca sa nu fiu acuzat ca nu am viziune, macar pot pune un amploiat mai dezghetat sa dea o roata.  Nu, nu vreau raspuns oficial sau televizat, doar sa se faca, daca se poate, ce va rugai. Va foarte multumesc! 😀

——–

¹ – daca nu s-o chema asa, imi cer scuze. Specialistii stiu mai bine decat mine, e “chestia” aia miscatoare, ca o scara rulanta. In loc sa te urce sau coboare te duce pe tine si bagajul tau de colo – colo.6 Comments to “scurt #10”

 1. Ionut says:

  Ei bine, chiar ar fi ceva sa se rezolve problemele de la aeroport..ce ai enuntat tu e doar o mica parte 😀

 2. cosmin says:

  Probleme sunt peste tot. Dar ai dreptate, Victor Ponta este foarte energic dar toate asta “pentru tara bai, pentru tara!”

 3. Sunt alte probleme mult mai “prioritare” de rezolvat in Bucuresti si imprejurimi, nu zic ca cererea ta nu este indreptatita, dar…Oricum, asta nu intra in atributiile lui Ponta, ar trebui trasi de sireturi direct cei implicati, adica cei de la aeroport.

 4. Ramona says:

  Sunt manageri, nu patroni. Pe ei ii intereseaza sa mearga treaba cat de cat, sa-si duca un contract la bun sfarsit si sa suga cat mai multi bani!

 5. Ionut says:

  Eu chiar as trimite o “scrisoare” cu astfel de probleme! Chiar si cu scartaitul de usi! Mama lor de puturosi :)) Se bazeaza ca vrem nu vrem, alternativa nu-i si deci tot la ei ajungem……

 6. Asa este la noi in tara . Intr-un an se face rezolva problemele de genul aceasta si in urmatorii ani apar din nou. Din pacate, oricine este la conducere, se intampla acelasi lucru.