Scrisoare către liceeni

This entry was posted on 08/03/2009 under amestecat. Written by:

Un lucru de mirare in peisajul vedetelor de carton din zilele noastre, prezente zilnic la TV sau in “tabloidele” cu tiraj de sute de exemplare.

O scrisoare. O simpla scrisoare, pe care initial am vazut-o la Daimon si mai apoi in recomandarea Trilulilu.

Cei care acum sunt la mijlocul vietii sau care acum 20 ani erau si ei liceeni, se vor regasi in ea. Daca v-a placut raspanditi-o, cu sau fara referinta. Prin bloguri sau e-mailuri, principalul sa ajunga la cati mai multi. Nu va schimba cine stie ce azi, dar azi un pic, maine alt pic, se va misca ceva. Eu mai cred !

L.E.: vezi si comentariile lui Dojo la anti-scrisoarea catre liceeni …, ,

2 Comments to “Scrisoare către liceeni”

  1. Emotionanta aceasta scrisore pentru liceeni! Respectarea tuturor acestor sfaturi de catre tanara generatie, va duce la asanarea morala a societatii viitoare romanesti, la demanelizarea muzicii, culturii, societatii si politicii romanesti, la cultivarea bunului gust, la redescoperirea gustului pentru lectura. Emotionant acest mesaj! Multumesc pentru acest mesaj! Va doresc o saptamana insorita, plina de realizari!

    Nea Costache’s last blog post..De ziua mamei

  2. Mihai says:

    Nea Costache, multumesc mult pentru urari. Eu tot mai sper ca mai devreme sau mai tarziu ceea ce spuneti dumneavoastra se va intampla si maio sper ca acele timpuri le vom apuca amandoi. 🙂