salvati un teatru

This entry was posted on 25/07/2010 under amestecat. Written by:

Situatia teatrului din Constanta n-a fost decat un punct de plecare.
Dl. primar Volosevici se pare ca a epuizat toate sursele de a face economii la buget si i-a mai ramas una singura: inchiderea teatrului ploiestean “Toma Caragiu“. Stirea a aparut in 20 Iulie la TVR si imediat a fost urmata de reactii in blogosfera locala, ca de exemplu aici si aici.

Stiu ca puternicilor vremelnici ai zilei le este indiferent daca aud de petitii, dar va propun sa o semnam pe aceasta de mai jos pentru salvarea asezamantului de cultura ploiestean. Si mai stiu ca nu este suficient, poate pichetarea primariei ar fi mult mai eficienta.Salveaza teatrul Toma Caragiu din Ploiesti,

12 Comments to “salvati un teatru”

 1. Nikki says:

  Primarul Volosevici gaseste bani si timp pentru petreceri PDL-iste, dar pentru salvarea singurului Teatru din Ploiesti nu gaseste nici bani nici timp. Parca e o maimuta care copiaza deciziile altor primari. Intr-una din zile se lauda ca el are cunostiinte juridice si de aceea are nevoie de un si de un manager economist.
  De ce il ai d-le primar daca nu stii sa-l pui la treaba? Cu siguranta poti gasi si alte solutii prin care cultura sa fie salvata de la acest dezastru. Vrem sa ne educam copii si in alt mod decat joaca la calculator si privitul la desenele animate. Au nevoie de stabilitate si cultura. Cum sa o faci cand singurul loc vreti sa-l desfiintati?

 2. Stefan says:

  Cui ii mai pasa de cultura in tara asta??:( E trist…Autoriatile,guvernul toti dorm in scaune si arunca banii instant in tot felul de rahaturi in timp ce frumosul piere…:( Sa speram ca se va rezolva…si nu se va inchide!!

 3. articole copii says:

  In zilele de azi oamenii ar merge mai degraba la cinema, ceea ce e trist pentru ca la ora actuala copii nu mai au cultura precum generatile anterioare.

 4. Mihai says:

  @articole copii: ce e ala cinema ? 😀 cred ca mai degraba ar descarca de pe torrents sau le-ar vedea online. De filme vorbesc.
  Tu cand ai fost ultima oara intr-un cinema ?

 5. antigel says:

  Am completat si eu petitia. Bafta, desi nu stiu cat de mult o sa ajute…

 6. Mihai says:

  @antigel: Multumesc mult, daca o sa am noutati o sa revin.

 7. haine online says:

  Unde pot sa donez?

 8. Mihai says:

  @haine online: nu exista vreun cont unde se pot face donatii, din pacate. Situatia teatrului este inca in re-evaluare.

 9. Si eu as merge mai degraba la teatru decat la cinema, am sa completez si eu petitia.

 10. Vlad says:

  Si eu m-as duce la teatru.

 11. Mario says:

  Da poi asa era inainte de ’89 ,vai de tara noastra si de cultura ei .Dar totusi sunt de parere ca mai avem o sansa ,aceasta sansa ar putea veni de la UE ,daca ne-ar da o mana de ajutor.