“reclame”

This entry was posted on 02/11/2010 under amestecat. Written by:

Ajungi acasa dupa o zi de munca, una ca toate celalalte. Din teancul de reclame din cutia postala (vesnic e plina!) iti sare una in ochi. Oau ! Astia au gasit leacul miracolul la una din bolile cele mai grave ale omenirii. Ce simplu a fost, oare de ce n-am auzit la Stiri ?
Trebuie sa fie ceva serios, uite zic aici ca medicul este autorizat de Societatea Romana de Ozonoterapie. Metoda este descrisa sumar, fara link-uri sau trimiteri bibliografice verificabile. Exista goagal, n-ar fi o problema sa cautam. Numai ca noi nu suntem medici. Ce citim aia credem, plecam de la premiza ca toti medicii au depus Juramantul lui Hippocrate si respecta cu sfintenie cea de-a treia regula. Curios este ca pe site-ul prestatorului, la descrierea metodei, nu se sufla un cuvintel despre aceasta parte a efectelor tratamentului.
Urmeaza intrebarile acum:
– Daca e ceva revolutionar si te duci sa ti se administreze ca “ultima sansa“, de ce costa bani ?
De ce numai atat ?
– Daca e ceva revolutionar, de ce nu se deconteaza prin Casa Nationala de Asigurariri de Sanatate ? (da, stiu. E monstrul ala care inghite bani numai si da inapoi cu taraita).
De ce sunt atat de putini medici practicanti in atat de putine judete ?

Intrebari fara raspuns ?8 Comments to ““reclame””

 1. Ladys says:

  La ce platim milioane de lei anual ptr asigurare medicala si nici macar o analiza in depistarea cancerului nu este gratuita? Macar la sufletele acelea nevinovate sa se dea gratuitate, ptr ca nu au nicio vina bietii copii ca sau nascut sa fie diagnosticati cu bolile sistemului sanatatii roman in care de cele mai multe ori sunt diagnosticari eronate.
  Sunt mama unei fetite de 8 ani si stiu ce inseamna sa treci prin trauma unei greseli facuta de un medic incompetent de functia ce o detinea.

 2. strategie says:

  Hai sa fim seriosi, tratament anti cancer care sa il elimine inca nu s-a gasit, iar daca l-ar fi gasit cineva preturile pentru administrarea lui ar fi uriase.

 3. Daca era adevarat ca s-a descoperit tratamentul anti cancer, rasuna lumea medicala, cred ca ar fi fost cea mai mare descoperire din ultimii zeci de ani. Si imediat s-ar fi acordat premiul Nobel. Reclame, reclame, si atat…pacat, mai ales cand e vorba de sanatatea oamenilor si sa dai sperante unui bolnav de cancer, macar sa fie ceva adevarat…

 4. Intrigat de postul tau, am dat ca orice utilizator de internet, un search pe Goagal 😛 si am gasit ceva destul de realist zic eu despre ozonoterapie
  “În concluzie:
  Ozonoterapia nu este un „panaceu”, nu este o soluţie „miraculoasă” care poate vindeca orice şi oricând dar trebuie de reţinut următoarele:
  – este o metodă eficientă de prevenţie a unor boli, a complicaţiilor provocate de anumite boli, diminuarea puseelor acute, prevenirea îmbătrânirii precoce;
  – îmbunătăţeşte substanţial calitatea vieţii şi creşte speranţa de viaţă la bolnavii cronici;
  – poate diminua consumul de medicamente şi a reacţiilor secundare provocate de acestea;
  – poate salva de unele intervenţii chirurgicale;
  – este un agent cosmetic excelent care acţionează atât din exterior cât şi din interior;
  – este o şansă în plus… ” SURSA: romedic.ro
  DE AICI SI PANA LA A AFIRMA CA VINDECA CANCERUL……..

 5. Cristi says:

  Eu din contra am inteles ca exista niste tratamente cu laser in Germania care te scapa de cancer, bineinteles nu sa fie in faza de metastaza, mai nou auzim de Botezatu ca ar fi avut cancer si a scapat.Chiar medici de la spitalul de boli infectioase Victor Babes au descoperit “celula sten” sau ceva de genu care va ajuta in viitor la vindecarea bolnavilor de cancer si al altor numeroase boli.

 6. Din pacate cancerul a devenit o boala atat de obisnuita incat ai senzatia ca atunci cand auzi ca cineva s-a imbolnavit a contactat doar un simplu guturai.Cred ca trebuie sa mai asteptam pana se va gasi leacul!

 7. Cancerul este o boala de care nu mai scapi, mai devreme sau mai tarziu te macina de tot. La noi in tara eu nu cred ca exista vreu remediu pentru aceasta boala. In afara te mai poti vindeca dar costa foarte mult si nu toata lumea are posibilitatea asta.

 8. Intr-un asemenea proiect ar trebui sa se implice de la femeia de serviciu din ministerul sanatatii pana la presedinte!