protestul din Piata Victoriei

This entry was posted on 11/10/2010 under altii.... Written by:

De vreo saptamana tot trec pe langa acest protest inedit din Piata Victoriei. Cred ca e prea dimineata cand se intampla asta, nu e nici o miscare la locul protestului. Cum de fapt n-a fost nici o miscare cand am facut pozele astea. Lumea trece, citeste din mers si isi continua de drum. Obisnuitii zonei nici macar nu mai incetinesc ritmul, poate cate un ratacit ca mine sa mai faca cate o poza.
Mie personal grevistii foamei mi se par oameni curajosi care stiu ce isi doresc de la viata si care nu ezita cu nimic in atingerea scopurilor.
Stupid mi se pare motivul 1 al protestului (vezi foto), adica cum ar veni Guvernul Romaniei sa dea o ordonanta de urgenta si sa ii scoata pe oamenii de la Prista Oil Romania din tara.
Pe vremea cand Arcul de Triumf era in reconstructie si jur imprejur avea schele, parca am vazut un banner care transmitea acelasi mesaj – ceva legat de Prista si deposedari abuzive. Era si un protestatar pe acolo, daca nu ma insel l-au coborat cu bine pana la urma.
Pana la urma, Doamne fereste, nu stii viata ce iti ofera si la ce incercari te pune. Eu cred ca totusi nu asta e calea.

Voi ce stiti despre asta ?9 Comments to “protestul din Piata Victoriei”

 1. articole copii says:

  Cred ca ar trebui sa ne obisnuim cu aceste proteste.

 2. vopsea says:

  Credeam ca am invatat pana acum ca protestele in fata Guvernului nu ajuta la absolut nimic

 3. Chiar nu ajuta la nimic sa protestezi in fata Guvernului. Nu te baga nimeni in seama si risti sa mai fi si amendat de politie. Cel mai bine te duci iti iei frumos un avocat si te duci in justitie pana la Haga daca e nevoie…

 4. Infiintare PFA says:

  Protestele astea ajuta televiziunile ca sa aiba si ei ce da pe post…guvernantii astia nu ne baga ei in seama.

 5. Interesant protestul

 6. Mihai says:

  @centrale electrice: si mai ales nefolositor.

 7. Desene Animate says:

  interesant ? 🙂 dar cam jalnic

 8. La noi poti sa protestezi facand greva foamei cat vrei ca nu te baga nimeni in seama!Dar daca te cocoti pe cine stie ce stalp si zbieri toate televiziunile vor fi in par acolo si macar vei fi intrebat ce vrei dar vei primi si o amenda pentru deranjarea linistii publice!

 9. Mihai says:

  @boiler cu 2 serpentine: masina este inca acolo, bannerul e mai jalnic de la ploi si vant, deci CUI foloseste ???