protest original

This entry was posted on 04/03/2010 under altii.... Written by:

Vine o vreme cand OPC-ul nu ajuta, media nu ajuta, nimic nu ajuta un client nemultumit. Dupa un car de timp pierdut si un car de nervi, clientul Ardaf de mai jos n-a mai gasit alt mod in a-si demonstra furia impotriva societatii de asigurari decat asa. Parcand in fata sediului lor un VW Passat Phaeton pe care a aplicat un auto-colant cu inscriptia of-ul sau. Foarte original si de efect.
Nu mai cautati masina in cauza, “hinghierii” de masini au facut “curat” ieri pe toata strada Gh. Polizu.2 Comments to “protest original”

  1. disable says:

    Sincer nu credeam ca o sa ajung sa fac reclama, dar se pare ca asa va suna. Deci sunt unul din fericitii posesori de polita CASCO Ardaf, asa ca va dati seama ce am simtit cand am vazut masina din imagini, mai ales ca tocmai mi se sparsese parbrizul si trebuia sa il repar. Evident pe CASCO. Mai mult, pe net pe toate forumurile toata lumea injura Ardaf. M-am dus deci cu inima stransa 🙂 la asigurator ca sa imi faca constatarea, unde evident ca am dat peste un pustan care se ocupa de constatari, mai acru’ ca mine in zilele rele. Nu a fost in stare sa imi spuna macar la ce service pot sa ma dcu, pana nu am intrebat, ma rog, probabil asa e stilul cerut de fisa postului :). Logic dupa constatare m-am deplasat dupa aceea la service (Porsche Aviatiei), unde evident toti prietenii imi zisesera ca dureaza mult, ca sunt neseriosi, etc. Am dat peste un tip foarte amabil, care mi-a confirmat ca sunt ceva probleme ca platile de la Ardaf, opa !!!, am zis eu in gand, dar de fapt probleme insemna ca in loc de cateva ore sau o zi pana primeau confirmarea de plata, treceau 2 sau 3. Si ca sa inchei am dus maina luni si joi am luat-o. Deci super ok. Proababil a contat si faptul ca era doar parbrizul, dar si ala e destul scump. Cam asta a fost “reclama” mea pana la proba contrarie.

  2. disable says:

    Era sa uit, ce credeti ca era in fata sediului Ardaf, evident o masina cu aceleasi anunturi :))