Politicienii…

This entry was posted on 25/01/2014 under amestecat. Written by:

De parcă îi poate atinge ceva, vreodată? Citiți articolele astea două și spuneți-mi în ce țară vreți să plecați. De tot!,

18 Comments to “Politicienii…”

 1. Andrei says:

  Unde as vrea sa plec?? Sincer consider ca oriunde ar fi mai bine decat in Romania…Poate in tarile din lumea a treia sa fie mai tragic…in rest…oriunde!

 2. Colteanu says:

  Toata lumea spune ca e mai bine in orice tara decat in Romania. FALS ! Nu cred ca poti muri de foame in Romania. Aici mai gasesti o garsoniera de inchiriat la 200-300 de lei, pe cand acolo minim 1000 lei.
  Daca ar fi sa plec din tara mea, probabil ca as alege Germania.

 3. Nu e chiar asa de bine nici in restul lumii. Desi daca ar trebui sa plec nu as alege Europa, deja sunt prea multi romani peste tot!

 4. eu as vrea sa plec in Australia, daca vorbim strict de nivelul de trai, daca punem la socoteala si unele probleme sociale, adica 30 de ore cu avionul, departe de familie etc….

  Mi-ar placea sa locuiesc in Australia pe timpul iernii si vara in Romania…

 5. Cred ca e un moment bun sa lasi lucrurile in urma si s-o gonesti spre alta tara. E incredibil cum sunt luate decizile in Romania. Mai sunt doar cateva grupulete de oameni competenti care pun pariu ca-s satui si ei de lucrurile ce se intampla in jur.
  Daca lucrurile o sa continue pe directia asta, cred ca o sa ajungi sa iti doresti sa dispari in urmatoarea secunda fara sa mai intorci ochii la ce se intampla aici.

 6. Ioana Radu says:

  Mi-e greu sa cred ca as pleca intr-o anumita tara, probabil ca, daca ar fi musai sa aleg, as alege o tara europeana. As face alegerea asta prin prisma faptului ca sunt pasionata de tot ceea ce inseamna cultura si arta, batranul continent fiind singurul care ma fascineaza. Bineinteles ca si cultura asiatica este interesanta, insa m-as limita la o tara anglo-saxona.

 7. Mihai says:

  @Ioana Radu: banuiesc ca India nu intra in lista de preferinta, chit ca e anglo-saxona. 🙂

 8. de ce trebuie sa vrei sa pleci? cand se poate mult mai simplu sa se mai faca o noua revolutie sa scapam si de hotii democrati!

 9. Au ajuns cei mai mari infractori!
  Vorba lui Nane: “Nu te mai speri de tatuaje ci de un costum”..

 10. sincer Romania e un loc unde chiar poti face bani, insa nu e de viitor;daca doresti sa te muti in alta tara iti va fi foarte greu daca nu cunosti pe nimeni…

 11. Mihai says:

  Din pacate, nu prea mai ai unde sa pleci!

 12. @Andrei
  Ai mare dreptate aici!

 13. Ioana says:

  Imi place foarte mult Spania. Imi place cultura lor, limba si pasiunea cu care traiesc cei din zona andaluza. Insa din punct de vedere economic si eu cred ca tot China este cea care va acapara totul in viitorul apropiat.

 14. Stefan says:

  China reprezinta viitorul.

 15. cosmin says:

  Peste tot exista cate o problema legata de treaba asta. Ideea este ca oriunde te duci dai de cate ceva, acuma trebuie sa te muti in alta tara pentru fiecare “chichita”.

 16. Dan says:

  Acum ca ne este prezentata criza din Ucraina, cred ca e lesne de inteles ca in toate tarile, exista politicieni extraordinari de prosti. Diferenta insa e, ca exista si o mana de politicieni mai buni. Cert e, ca un politician cand ajunge intr-o anumita functie, a ajuns datorita sustinerii, nu datorita ideilor sale, prin urmare, va reprezenta interesele respectivilor, nu neaparat al populatiei.

 17. Mihai says:

  @Dan: vom considera ca trebuie eliminat cuvantul “neaparat” din comentariul tau, astfel mai corect cred ca trebuie citit “nu ale populatiei” 🙂

 18. Sincer nu as pleca in alta tara pentru a ma stabili definitiv. Doar ca noi oamenii simpli ar trebui sa facem ceva si sa ne gandim foarte bine inainte de a pune stampila.