Pentru soferi. Film educativ.

This entry was posted on 30/04/2015 under altii.... Written by:

Cu puțină imaginație, în unele secvențe, te poți crede în România. Merită de văzut, chiar și șoferii foarte experimentați au de învățat. Dacă nu condusul prudent, măcar ceva trucuri pentru a ieși din situații periculoase.,

18 Comments to “Pentru soferi. Film educativ.”

 1. Intr-adevar, chiar ca educativ…. Unele secvente sunt intr-adevar aproape scoase de la noi din tara. Am vazut unele specimene la noi pe sosele, de te si miri cine le-a dat carnetul sau daca au facut macar vreo ora de legislatie…

 2. Diana says:

  Accidente produse din cauza neatentiei si grabei.
  Totusi pentru a evita situatiile periculoase care pot duce la tragedii mai bine invatam sa conducem prudent.

 3. Cine-ti da carnetul e una, cum te comporti tu ca sofer cu carnetul in mana e alta. Daca nu ti la viata ta in primul rand, nu ai cum sa ti nici la viata celor din trafic. Din pacate aceasta situatie este cel mai des intalnita iar noi cei care conducem prudent trebuie sa ne ferim din calea dementilor astia… Ceteodata nu reusim…

 4. Mobila Pal says:

  Imprudenta la volan e la ordinea zilei… mai grav e ca mor oamenii nevinovati.

 5. Mobila Pal says:

  Educativ. Problema e ca e considerat educativ tot de cei care conduc normal. Ceilalti nu au timp sa se uite pentru ca sunt ocupati sa alerge.

 6. Mihaela says:

  Are mai putina importanta daca si cata experienta are fiecare, prudenta trebuie sa primeze. Am avut un singur accident auto, destul de usor de altfel, si pot spune ca de fiecare data cand ma urc la volan sunt mult mai atenta.

 7. RNL.ro says:

  Majoritatea accidentelor sunt din cauza neatentiei. Pacat…

 8. Din pacate nici Politia Rutiera de la noi nu prinde mai multi “smecheri la volan” sa-i dea exemplu. Doi, trei dementi din astia care omoara nevinovati, prezentati pe saptamana, cu pedepse aspre, poate ar mai rezolva ceva.

 9. Delia says:

  Cel mai bine conducem prudent si suntem responsabili de viata noastra si a celor din jur. Doar asa evitam tragediile.

 10. alexandra says:

  Cati dintre astia nu ar trebui sa treaca mai intai pe la un cabinet unde un psiholog bun sa-l evalueze. Poti fi cel mai indemanatic sofer , daca ai o problema cu stima de sine sau depresie, devii zmeu pe sosea…un zmeu de hartie!!!!

 11. Pana acum am reusit fara accidente, din fericire. Dar am intalnit nebuni in trafic si de cateva ori am reusit sa evit la milimetru accidentele. Cred ca cea mai mare problema a mea e cu pietonii care se arunca efectiv in mijlocul drumului si traverseaza pe unde ii taie capul.

 12. Cred ca ar trebui sa incetam cu faptul de a ne crede mari si tari, desi e la moda in Romania, si sa fim mai atenti la volan, sa conducem cu atentie. Sanatatea e pe primul loc, e mult mai importanta decat “smecheria”.

 13. Daniel says:

  Asta e inconstienta…trebuie sa fi inconstient sa faci asa ceva…atat soferii cat si pietonii…

 14. Aia de la inceput nici nu realizeaza ca o putea fleci tiru, in unele cazuri este nevoie si de atentia pietonilor care trec ca voda prin loboda.

 15. Am ajuns sa conducem defensiv ca sa nu ne omoare altii. Prudenta la volan este obligatorie, insa acum ne trebuie exces de prudenta, ajungand sa ne injuram in trafic din cauza lentoarei. dar mai bine asa decat la spital sau mai rau…

 16. ce sa-i mai inveti acum cu un filmulet cand majoritatea isi iau permisele pe bani si alte cele. adica la ce te poti astepta? e ca si cand te-ai face doctor fara facultate.. mai mult ca singur vei sfarsi ca ciomu.

 17. SIOMONA says:

  Mai bine s-ar face si conducere preventiva in scolile de soferi