parcare

This entry was posted on 21/10/2012 under amestecat. Written by:

Dupa cum stim cu totii, Skoda Octavia este un monstru de masina, care iti solicita maxim abilitatile de sofat. Aici intra si indemanarea de a face o parcare in locuri deosebit de stramte si abrupte, mai ales cand ai tot felul de obstacole in cale: borduri, semne de circulatie si altele. Are o cabina destul de inalta, nu intotdeauna reusesti sa vezi pe ce si cine calci in momentul cand ai in fata provocarea asta numita parcare.

Toti cei care cunosc parcarea popular numita “7 Etaje” din Ploiesti, imi dau perfecta dreptate: e greu, e foarte greu.

Dar, in ciuda tuturor, B 46 AAW a reusit, este o victorioasa, sper ca o sa imi dati dreptate…

…da, de masina vorbeam ca este victorioasa. Si ca sa previn orice comentarii, stiu eu de la cine 😀 si mie mi s-a intamplat sa parchez in locuri de astea rezervate. Am coborat din masina, am vazut ce am facut, recunosc ca am facut marunt din buze vis-a-vis de “abilitatile” mele si… mi-am cautat alt loc.11 Comments to “parcare”

 1. Mona says:

  Excelenta parcare! Nici prin vis nu m-as fi gandit! 😛

 2. Ana- says:

  e ok masina, dar nu stiu de ce nu ma omor dupa ea, o cam clasific cu Loganul…

 3. Alin says:

  Dupa ce a parca pe loc de handicapati a mai parcat si prost, mare e nesimtirea la noi in tara. Daca as avea unde sa plec din tara asta, maine as pleca fara nici un regret.

 4. Ionut says:

  Nu poti vedea mereu unde parchezi,mai ales cand te grabesti sa gasesti un loc de parcare insa ar trebuii sa ai atat bun simti sa duci masina mai incolo daca parchezi intr-un asemenea loc si observi dupa sau parcheaza macar masina normal, nu ca asta. Unii oare de unde au carnet de conducere?

 5. acana says:

  Ai nevoie de indemanare pt asa ceva. La milimetru a parcat, merita niste cuie in roti

 6. RaresI says:

  A reusit sa o parcheze perfect. Pe langa ca e pe loc rezervat da a reusit performanta sa le ia pe amandoua

 7. Catalinix says:

  Cat de nesimtit poti sa fii sa parchezi asa? Am vazut zilele aceasta in Bucuresti un nesimtit care a parca pe linia de tramvai. Din cauza lui 3 tramvaie stateau dupa el. La un moemnt dat s-au dat niste soferi jos din masina si au inceput sa o ridice pe sus

 8. Laurentiu says:

  Nici in cosmarurile mele cele mai negre nu mi-as dori sa parchez astfel!

 9. Alina says:

  Indiferent ce masina ai, inalta sau joasa, cred, totusi, ca ai putea sa vezi un asemenea indicator sau desenul de pe asfalt!!! Lucrurile marunte fac diferenta!

 10. Yamasha says:

  Pai daca acolo a gasit si el loc…in plus, parca nu mai stun tantiile alea acolo. sunt doar taxatoare, nu?!

 11. Sandu says:

  Nu masina e cea care conteaza ci soferul.