Operatia din Turcia, cateva observatii. #2

This entry was posted on 13/07/2015 under amestecat. Written by:

Pana la ora aceasta toata lumea cred ca este la curent cu informatia postata pe site-ul DNA, adica comunicatul aferent inculparii d.lui Ponta Victor Viorel pentru infractiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, spalare de bani.
Fuga in Turcia, sub umbrela protectoare a d.lui presedinte Erdogan, se pare ca nu i-a ajutat foarte mult, pentru foarte multa lume alegerea spitalului din Istanbul nu a fost decat o manevra de a intarzia intalnirea cu procurorii.
Stirea s-a difuzat instant pe retele de socializare, precum si pe site-urile agentiilor straine de stiri (@AFP prima referire la ora 11:07, BBC in jur de 14:15, Euronews pe la 12:00).

Intrebarea zilei

Fara a da la o parte prezumtia de nevinovatie, de ce la aceasta ora domnul Ponta Victor Viorel mai este INCA primul ministru acestei tari ?? Trecem peste populismul tip Grecia cu milioanele de votanti care i-au acordat increderea.

Care Prim Ministru din aceasta lume a fost INCULPAT si mai este INCA in functie conducand guvernul tarii sale?,

3 Comments to “Operatia din Turcia, cateva observatii. #2”

  1. cromatique says:

    in cazul in care se voteaza in parlament decizia de a schimba prim ministrul Ponta nu va fi dat niciodata demis, deoarece PSD are peste 200 de parlamentari care voteaza Pro Ponta

  2. Tatiana says:

    Sunt de acord cu dumneavoastra in privinta intrebarii retorice din finalul articolului. Mai rau este ca noi permitem toate astea, nu avem taria de a lua deciziile pe care le meritam si la care ar trebui sa avem acces in orice moment. Ca doar majoritatea decide, nu?

  3. Robert says:

    Pe zi ce trece imi tot pierd increderea in tot ce tine de politicieni. Este atat de corupt sistemul incat nici nu se mai obosesc sa isi ascunda mizeriile. Este incredibil cat de putred este conducerea noastra…