open wifi

This entry was posted on 02/08/2011 under experiente. Written by:

Dragul meu utilizator “acasa“,

Stiu ca nu stii foarte multe despre retele, nici eu nu stiu decat foarte foarte putine. Nimeni nu s-a nascut invatat, gasim informatii mai pe la prieteni, mai pe google, sunt destule surse.

Daca tot ti-ai pus WiFi router si ai stiut sa ii schimbi numele in “acasa“, fa un efort si securizeaz-o putin. Pune si tu o parola acolo, cum o fi, folosind protocoalele de securitate WEP sau WPA2.

Nu de alta dar trece cineva prin dreptul tau, pe aici:
N 44°55’41.36″
E 26°1’41.05″
vede ca are semnal de putere 3 din 4 si se apuca de dat mailuri, upload de poze, chestii de astea simple, nimic periculos.

Stiu ca nu te afecteaza la buzunar, ca doar acum internetul este nelimitat pe marea majoritate a retelelor, dar totusi … e reteaua ta, ce sa caute strainii pe ea ?

Distinse salutari,
Admin.

P.S.: Localizarea este foarte buna, aplicatia de pe Android numita “Here I am 2” a indicat o eroare de +/- 6 m. 😀4 Comments to “open wifi”

 1. Electronice Online says:

  Foarte adevarat si nu numai ca este reteaua ta pe care se poate spune ca tu o intretii prin plata facturilor pentru conexiunea la net, dar tot odata pierzi din viteza netului pe care ai tot dreptul sa-l folosesti la maxim.
  Cu stima Electronice Online!

 2. Remi online says:

  Foarte adevarat. Mie mi s-a intamplat sa imi intre vecinul pe retea. L-am lasat la inceput.. insa descarca non stop si nu am mai suportat.

 3. Cel mai bine iti pui parola de la inceput. Router-ul vine cu un cd in care iti este explicat foarte simplu cum trebuie sa pui o parola.

 4. Adidasi Online says:

  Si eu sunt de acord cu voi.Dai banii pe un serviciu pe care il vrei doar pt tine.Am si eu il folosesc pt telefonul mobil si no vecini cand vad retea libera se conecteaza imd.