o petitie poate salva vieti ? – ep. 4

This entry was posted on 22/01/2011 under experiente. Written by:

Deja pare o istorie fără sfârșit sau ceva în genul foiletoanelor această poveste. Dl. Dumitrașcu a solicitat clarificări la CNADNR în legătură cu termenul exact de execuție, mai jos emailul transmis companiei.

DOMNULUI DIRECTOR GENERAL CNANDR LIVIU COSTACHE

Stimate Domnule Costache,

Referitor la petiția pe care am adresat-o Guvernului și CN ANDR, vă mulțumesc pentru efortul de a-mi răspunde, însă răspunsul Dvs. nu menționează nici un termen de soluționare a problemei semnalate de către mine cu privire la tronsonul de drum DN1 – localitatea Saftica.
Vă informez (deși sunt sigur că urmăriți știrile) asupra faptului că în cursul zilei de ieri încă un om și-a pierdut viața. Câți oameni trebuie să mai moară pentru a se mișca ceva în zona respectivă ?
Acest lucru putea fi evitat dacă lucrările solicitate s-ar fi efectuat de urgență, mai ales că în perioada ce tocmai a trecut situația meteo permitea intervenția în zona respectivă.
Vă rog să îmi comunicați în termenul prevăzut de lege un termen de realizare al lucrărilor în zonă respectivă. Încapacitatea instituției pe care o conduceți de a rezolva imediat această problemă nu face decât să sporească numărul oamenilor care își vor pierde viața în această zonă.
Așa cum în zona Otopeni s-au montat stâlpii de semnalizare între sensuri după accidentul deosebit de grav petrecut în cursul acestei săptămâni, la fel de repede CN ANDR poate realiza și lucrarea solicitată în regim de urgență.
Aștept cu interes răspunsul Dvs. pentru a-l face public.

Vă mulțumesc,
Marius Dumitrașcu

În cele 30 zile se pot întâmpla multe, iarna se instalează din nou în Muntenia. Sincer, în loc de un răspuns oficial, am prefera niște utilaje la locul indicat. Știu că există bugete, planificări, aprobări și că nu se poate face așa, hei-rup, după cum pare că am dori noi. Puțină voință în a acceleră lucrurile și de a le mișca în sensul dorit cred că ar fi suficientă. După aceea n-am decât să se fălească și 2 ani în presă, problemă lor.

Va urma.5 Comments to “o petitie poate salva vieti ? – ep. 4”

  1. Gicu says:

    Un prieten de al meu care lucreaza la radio, a trebuit ca de 3 ori in decurs de o saptamana sa “laude” pe post pe cei de la drumuri. Numai duma aceea s-au deranjat sa marcheze groapa.

  2. Dany - Bijuterii din argint says:

    Episodul 4 mă face mai pesimist, chiar credeam că se vor lua măsur într-un timp scurt, dar se pare că nu.

  3. Mihai says:

    @dany; nici eu nu vreau sa scriu despre subiect precum DD despre Elodia. Acum au dat zapezile peste noi, asteptam primavara si conducem foarte prudenti.

  4. Pai in Otopeni s-au montat stalpi de semnalizare pentru ca e o zona “de interes”. Cine locuieste acolo…. 😐 😐 😐