o petitie poate salva vieti ? – ep. 3

This entry was posted on 04/01/2011 under experiente. Written by:

Ştiu că n-o să vă vină să credeţi, dar avem un răspuns de la CNADR privind petiţia înaintată anterior către Guvern, petiţie despre care am povestit intial aici şi în continuare aici. Până la lectura acesteia menţionam că avem şi o implicare din partea unuia din canalele televiziunii publice şi anume TVR Info. A fost realizat un reportaj chiar la locul “faptelor” şi care va fi difuzat Sâmbătă 08 Ianuarie, ora 11:45, în cadrul emisiunii Info Rutier.
Acum vă las să lecturaţi răspunsul, este sublim de exact. Păcătuieşte printr-un mic şi neînsemnat amănunt: nu precizează niciun termen de execuţie. Nici măcar unul prognozat, ceva acolo, o dată peste 100 ani, nimic. Că doar nu credeţi gluma aia cu contractul de întreţinere multianuală. 🙂

Raspuns oficial CNADR

LE: Cadrul legislativ a fost deja aprobat in sedinta de guvern de astazi 07 Ianuarie 2011, conform celor publicate in Jurnalul National.

Va urma.18 Comments to “o petitie poate salva vieti ? – ep. 3”

 1. Blugi Dama says:

  Problema este ca nimeni nu-si asuma luarea unor decizii sau inceperea unor tratative pentru a se face ceva in acest sens. Ei s-au sesizat, au fost acolo si au vazut ca este adevarat cea ce se spune si cu asta au incheiat problema. In alte tari, deja erau semnate contractele si se facea treaba.

 2. Raluca says:

  Datele programului de finantare sunt publice, exista pe undeva pe site-ul ministerului cu toate etapele, bugetele 😀 si cum ar tb alocate. Daca se termina undeva prin 2013-2014 ne-am scos (si da, zona aia e a naibii de urata, mai ales noaptea si pe ceata)

 3. Kurt Michael Hamilton says:

  E prima petitie la care vad un raspuns si o speranta ca poate va fi luata in calcul. Am vazut milioane de petitii dar niciuna luata oficial in considerare. Felicitari, ati facut treaba buna!

 4. Mihai says:

  @Kurt: bine ai venit pe blog ! meritul ii apartine integral initiatorul acesteia, dl. Marius Dumitrascu. Cu modestele mele mijloace n-am facut decat sa o mediatizez, am o mare parere de rau ca numai atat s-a putut. Dar cine stie, poate-poate … 🙂

 5. Vlad says:

  Sper ca se va lua in calcul aceasta petitie, desi in Romania nu prea ma mai mira nimic.

 6. Vlad says:

  Problema principala este asumarea responsabilitatii. Atunci cand iti asumi ceva trebuie sa fi facut raspunzator iar la noi nu este valabil.

 7. Parfumuri Originale says:

  Apreciez ajutorul si aceasta petitie. Sper sa se rezolve, este spre binele tuturor. Eu cred ca cu ajutorul blogurilor si al reteleler de socializare se poate face mult mai mult. Trebuie sa facem zilnic apeluri la oficialitai, pentru a se lua o hotarare. Mult noroc!

 8. gabriel says:

  eu cred foarte mult in puterea mass-media, cu cat ne adunam mai multi la semnarea de astfel de petitii cu atat cresc sansele ca ceva bun sa se faca la noi in tara.

 9. Nu stiu ce sa zic, daca chiar poate salva vieti, dar in primul rand trebuie incercat. Nu avem cum sa aflam daca nu incercam ceva.

 10. Daniel says:

  E un exemplu si un inceput exceptional care da si altora speranta si puterea de a crede in asa ceva. Probabil daca toti ne-am implica mai mult si am fi corecti cu ceea ce facem treptat am schimba lucrurile rele care se intampla in tara noastra.

 11. Mihai says:

  @Axyy: Multumesc pentru propunerea ta, nu fac link-exchange. Pe viitor foloseste sectiunea Contact.

 12. Ma bucur ca mass media colaboreaza si totusi incearca sa ajute acesta petitie. Sa speream ca si cei cu putere de decizie vor lua masuri pentru a creste siguranta in zona.

 13. arginina says:

  mai bine incercam si apoi vedem daca reusim

 14. Axel says:

  Oaw. Foarte frumos din partea lor! Mă bucur că mai există și oameni în mass-media cărora încă le pasă.
  Foarte frumos și gestul tău, de asemenea.

 15. Sabau George says:

  Sper doar sa nu fie totul in van. Sa nu ne facem sperante degeaba … 😐

 16. articole copii says:

  Macar daca ar interveni cineva/ceva

 17. Jocuri Barbie says:

  O sa se repare drumul si or sa monteze separatoarele atunci cand o sa fie “Obama” la conducere :))

 18. Poze nostime says:

  nu stiu daca chiar poate salva vieti, dar in primul rand trebuie incercat, incercarea moarte n-are