o parere

This entry was posted on 04/03/2011 under altii.... Written by:

Recunosc că am rămas cantonat în generația veche de actori de teatru și film, departe de mine gândul de a mă da un erudit sau un specialist în domeniu. Sincer de Claudiu Bleonț îmi amintesc vag din filmele de la începuturile carierei sale în film, probabil e vina mea ca nu m-am dus mai des la teatru.
Zic și eu așa: la vârsta asta mai pui mână să și gândești un pic la consecințele imediate pentru tine și instituția pe care o reprezinți când te apuci de pornaciuni.
Că au mai făcut-o și alții inaintea ta, de acord, dar nu trebuie să îi copiezi obligatoriu că poate lor le-a luat Dumnezeu mințile. Acuma cooperativa asta unde lucrezi ce să îți facă, pe lângă comunicatul pe care l-am dat ?
Să te felicite ? Să îți dea un premiu și o primă ? Nu ești paznic la primăria din Adunatii Copaceni, ești persoană publică că de-aia te-ai făcut actor.
Dacă te-a lăsat memoria, bagă o căutare rapidă în Dex și vezi ce însemna cuvântul respect. Pentru tine, in primul rand si pentru noi spectatorii tai.
Dacă nu-l înțelegi poate într-adevăr, așa cum spun și confrații tăi, ai o nevoie de o examinare medicală de specialitate.6 Comments to “o parere”

 1. disable says:

  Sa fim seriosi, toata lumea are ceva de comentat cand cineva face un gest excentric. Era frumos daca puneai un link si catre declaratia lui Bleont.

 2. A ajuns el pe prima pagina la stiri, este el pe buzele tuturor de cateva zile?, da, cred ca si-a atins scopul, iesirea din conul de umbra.

 3. Mihai Bercenaru' says:

  @disable: Normal ca lumea comenteaza, de-aia face si ala gestul, sa-l bage lumea in seama si sa vorbeasca despre el. Daca prin teatru nu se remarca, macar prin prostii. E cel mai usor asa. O sponsorizare a unei gradinite nu facea si el, ca sa fie excentric, dar in alta directie. Sau macar nu-si lasa o barba imensa, ca sa fie ceva tot legat de fizicul lui.

 4. disable says:

  @Mike din Berceni: ce a facut el a fost legat de activitatea lui, chit ca e bun sau prost actor (mie personal nu imi place foarte mult). Sponsorizarea poate a facut-o (oricum tu sigur nu ai dat bani vreodata pentru asa ceva), ciudat e ca nu ai aflat inca (prietenii stiu de ce:) ).

 5. Mihai Bercenaru' says:

  @disable: Ce a facut el a fost pentru a-si promova activitatea, dar de prost gust. Si nu a fost ceva direct referitor la piese, ci indirect, datorita unor discutii contextuale. Daca facea sponsorizarea il lauda lumea, ca asta e rolul sponsorizarii. Daca facea donatie, nu avea nimic de castigat.;)

 6. Camasi femei says:

  Acea faza facuta de acest domn cu o reputaie foarte buna, m-a facut sa-mi schimb total parerea despreel. A cazut in penibil cu aceasta faza.