o mana de ajutor pentru Gabriela

This entry was posted on 10/04/2012 under altii.... Written by:

A sosit ieri prin email, un apel pentru ajutorarea concetatenei noastre Gabriela Tudorache:

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez. Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava. Este diagnosticata cu meningiom, o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35.000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport.

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie, iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile. Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei. Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

Ce ar mai fi de spus? Mai nimic, cred. Decat sa gasim cu totii o cale ca operatia programata la Prof. Dr. Rudolf Fahlbusch sa aiba mijloacele necesare pentru a fi facuta la timp si cu succes. Sper sa nu existe comentarii asupra modului de abordare, nu toata lumea este experta in Social Media.5 Comments to “o mana de ajutor pentru Gabriela”

  1. Ana- says:

    Imi pare rau sa aud asta si sper ca vei strange suficienti bani 🙁

  2. Sper din tot sufletul sa reusesti

  3. Sper din tot sufletul sa reusesti si sa se faca bine

  4. totul va fi bine…sper sa adunati bani!:| multa sanatate!

  5. Imi pare rau sa aud asta si sper ca vei strange suficienti bani…