o glumă bună

This entry was posted on 31/12/2010 under amestecat. Written by:

Daaaa, de luni încolo n-o să mai vedem camioane pe DN1. E oficial, guvernu’ a decis și s-a publicat în Monitorul Oficial, așa cum spune HOTNEWS. Ce bine, se va circula mult mai lejer în prima dimineață a săptămânii, nu tu poluare, nu tu asfalt rupt. Or să dispară și camioanele alea imense care ies de la Pucheni în DN1, trec liniștite pe la control RAR Potigrafu și fac stânga la Ciolpani/Snagov. Cu siguranță alea au toate actele în regulă, de aia merg în șir indian sau trimit ante-mergător. Transporturi speciale și autorizate pentru “autostradă”. Siiiigur că da …
Acum or să apăra cârcotașii și or să zică: da’ pe unde să o ia domn’e, ce vrei ? Să zboare ? Nu stimabililor, n-au cum să zboare când sunt goale darămite când sunt pline. Vii frumos matale pe la Gorgota, traversezi DN1 într-un singur punct și te duci în treabă ta prin Balta Doamnei. Da, știu că e mai lung traseul cu nshpe kilometri, cunoaștem. Motorină cine s-o plătească ? Șoferul ? Proprietarul firmei ? Doamne ferește. Mai bine o dăm la pace cu punctul de control și e toată lumea mulțumită.
Va fi PROGRES REAL în România numai atunci când legile, alea care sunt, se vor și aplica. Până atunci producem articole pentru trafic pe bloguri și umplem editorialele că trebuie să fie scris ceva și acolo.9 Comments to “o glumă bună”

 1. Mihai says:

  @nyaliny: bine ai venit pe blog. Cred ca esti intr-o mica eroare din cel putin doua puncte de vedere:
  1. nu poti spune ca Romania nu are infrastructura. Poti spune cel mult ca este insuficienta sau prost intretinuta, ceea ce e mult mai aproape de adevar.
  2. cand toate firmele de transport vor avea absolut toate taxele platite la zi si la ultimul leu voi fi de acord, eventual, cu un protest. Dar nici atunci, deoarece pentru rezolvarea problemelor lor punctuale camionagii strica rostul a sute sau mii de alti cetateni. Stii, principiul ala invechit cu “nu-l deranja pe celalalt de langa tine”, poate are treaba, poate are o urgenta sau poate pur si simplu nu vrea sa vada gramezi de camioane.
  Fara a fi un sustinator al lui Basescu si partidului sau, hai sa nu aruncam toate relele posibile in spatele cateorva persoane numai. Stiu ca este comod, dar totusi.
  Un An Nou bun iti doresc !

 2. nyaliny says:

  Sincer eu nu prea îmi dau seama pe unde o să circule camioanele deoarece ROMÂNIA asta frumoasă nu are infrastructură . Cel mai frumos ar fi să blocheze camionagii drumurile şi să vedem atunci pe unde mai circulă coloana oficială a preşedintelui sau pe unde mai merge Udrea la munte .

 3. articole copii says:

  Romania nu e deloc organizata.

 4. Rochii de Ocazie says:

  La noi nimic nu se respecta. Legea se aplica doar celui sarac si fara pile. Problema este ca nu avem infastructura.

 5. ed mark says:

  am venit pe dn1 si nu s-a simtit nici o lejeritate

 6. Vlad says:

  Bun titlul postului. Chiar ca e o gluma buna . Nu cred ca o sa se respecta aceasta lege, cum nu se respecta nici alte legi in tara asta.

 7. Noni says:

  Astea sunt iar promisiuni de inceput de anu cu sute de m de drumuri cai ferate cu TGV uri etc…. in decembrie 2011 presupun inca 10-15 km de autostrada! Post-ul asta e martor:P

 8. Adidasi Adidas says:

  Chiar ca este o gluma buna. Nu avem infrastructura, de aceea nu putem sa oferim om ruta alternativa camioanelor. Ar trebui sa ne cumparam elicopter, si ne uitam la multime cum sta blocata in trafic, nu dam nume.

 9. anvelope says:

  Pai cine e de vina ca nu se respecta legile ? Nu noi, cei care le incalcam, cei care ne facem ca nu vedem cand cineva incalca legea, nu noi care nu ii tragem la raspundere pe guvernanti si pe cei care trebuie sa aplice legea ?