neintelegere

This entry was posted on 28/02/2010 under amestecat. Written by:

Citind postul lui Zoso si articolul din Hotnews va spun ca m-a bufnit rasul, mai ales cand am ajuns la partea de comentarii. Cel putin cele din Hotnews sunt de-a dreptul hazlii prin naivitatea lor.

Domnilor ! Cetateni ! Dragii mei ! Voi chiar nu vedeti ca este o neintelegere ? Pricepeti odata pentru totdeauna ca ei sunt cu ale lor si noi cu ale noastre ? Ei isi vad linistiti de afacerile si invartelile lor, indiferent cat o sa ii atace presa si indiferent cate se vor dezvalui. Maine tot la fel vor face, poimaine tot la fel vor face – isi vor mai lua o masina, o vila, un iaz, ce stiu eu ce. La alegeri ne vor prostii iar cu afise si cu gogosi mai mult sau mai putin televizate.

Si noi toti vom continua sa ne plangem, vom continua sa scriem pe bloguri, sa discutam “politica” la o bere, vom muri prin spitale, vom face campanii umanitare si vom plati impozitele si toate taxele lor. Nu se va schimba nimic, niciodata oameni buni. Sau daca se va intampla, va fi prea tarziu.2 Comments to “neintelegere”

  1. Nea Marian says:

    Da-i in rahat de nenorociti! Sa-i vedem cu vata in nas si in casa de lemn de brad cu manere!

  2. Mihai says:

    @Nea Marian: 😀