naivitate

This entry was posted on 19/10/2012 under amestecat. Written by:

Da, asta este o fotografie din exteriorul acestui “mirific” eveniment de importanta nationala. Aceste autocare ne vor schimba vietile in bine, noi suntem aia ingusti si retarzi si nu vedem cum trebuie acest lucru.

Din iarna cursul Leu – Euro va reveni la 3,93 cat era in 2005 (sau nici asta nu e un curs bun?), rata de absorbtie a fondurilor europene va fi pe undeva la 95% si tot asa. A, da, stai!… noi nu avem nevoie de acesti bani, deloc-deloc… noi nu ne lasam “cumparati” si nu suntem “slugile” nimanui. Cat de retard sa fii sau ce maaaare interes sa ai astfel incat sa poti crede un asemenea “discurs”. Sau mai bine zis de cate naivitate sa poti sa dai dovada?

Da domnule Ponta si domnule Antonescu, pe voi va intereseaza mai mult lupta cu “balaurul” Basescu, este unicul vostru scop, altul nu mai este.

De ce proiecte aprobate la APIA, documentatii in regula depuse si cereri de plata acceptate deja de luni de zile, nu sunt onorate? Oameni care au facut imprumuturi la banci si si-au dat peste cap economiile de-o viata pentru ca au avut incredere in “promisiunile” unor asa zis guvernanti.

E mult prea neinteresant pentru voi. Voi aveti “viziune”, “idealuri”… tarate in creieri ce-oti avea. Astea sunt “amanunte” pentru voi, nu sunt niste modalitati de a da de munca (cinstita! nu ca pontajul la Parlament) unuia sau altuia?

Daca scriu asta pe blog, ma gaseste vreun postac de ala platit sa “supravegheze” Internetul sau ma trezesc cu vreo citatie pe usa ca am suparat “stapanirea”?

 foto: thx Stefan.6 Comments to “naivitate”

 1. Nici numai ma mira, traim in Romania !

 2. Maria says:

  Basescu, Antonescu, Ceausescu, Iliescu, Constantinescu si toti ceilati Escu care mai sunt prin zona urmaresc doar interese personale, binele tarii nu l vrea nimeni. Acesti oameni sunt condusi de alti oameni mult mai puternici din umbra…

 3. Andreea says:

  Asa este.Unicul lor scop este de a castiga puterea,pentru a putea sa isi taie si ei o felie din imensul tort ….

 4. Ana A. says:

  nu stai linistit si scrie in continuare ca o faci bine. Toti sunt la fel, odata ajunsi la putere se confunda cu restul.

 5. Alin says:

  Cati bani aruncati doar pentru o campanie, pentru ce au facut incep sa-i urasc si mai mult…. O tara de hoti

 6. Carmen says:

  asa se face politica in Ro, cu parcarile pline