“miracolul” numit posta romana

This entry was posted on 02/03/2011 under experiente. Written by:

Da, eu ridic recomandatele de la poştă ! La aceasta din urmă recunosc că nu m-am uitat foarte atent şi am pornit plin de având către oficiul poştal de care aparţin. Civilizat cum mă ştiţi, m-am aşezat la coadă bănuind că n-o să fie cine ştie ce, nu erau decât 2 persoane în faţa mea. A mers super rapid pentru că cele două persoane din faţă mea erau la fel de analfabete ca şi mine: nu citiseră ţidula.
Da, dragii mei ! Pe ea scria foarte clar: avizat în data de 02 Februarie, ridicare din data de 03 Februarie. Nu m-am obosit să îmi explic ce înseamnă asta, am întrebat la oficianta.
Răspunsul a venit prompt: “recomandata pe care o aşteptaţi nu este încă în oficiul nostru, o puteţi ridica mâine după ora 15:00 conform avizului”.
Ca în gluma aia “Sefu’ era să aveţi o scamă !” aşa şi eu: “Mihai era să ai o recomandata dar … mâine !”. Fără comentarii !!One Comment to ““miracolul” numit posta romana”

  1. alfa says:

    nu era la posta pentru ca era la postasul care ti-a lasat tidula, asta cel putin teoretic, pentru ca postasii nu prea se obosesc sa le ia cu ei