Minitool Partition Wizard Home Edition

This entry was posted on 15/02/2014 under how to .... Written by:

Acum cinci ani, când ai luat primul tău laptop probabil era vârf de gamă, între timp lucrurile s-au schimbat în industrie. Încă îți faci treaba cu el, nu e deloc bun de dezmembrat și dus la reciclare DEEE. Ar avea nevoie de unele mici ajustări: poate un upgrade de memorie, curățirea cooler-ului, înlocuirea pastei termice, poate o reajustare a partițiilor, sunt tot felul de  operațiuni cuprinse la marele capitol numit mentenanță.

Reajustarea partițiilor nu o faci în fiecare zi, deci ai nevoie de o unealtă intuitivă, ușor de folosit și, mai ales, free, astfel încât după ce ai rezolvat problema să o poți dezinstala liniștit.
Unealta recomandată este Minitool Partition Wizard Home Edition, n-o să mă apuc să fac un review, există unul mai bun al celor de la perfectgeeks.com. Îl citiți și vă veți lămuri complet.

Este foarte ușor de utilizat, chiar și pentru o persoană cu puține abilități IT, de stricat nu prea ai ce să strici, doar să fii atent. Să nu uitați să măriți dimensiunea fișierului swap, după ce ați terminat, asta în ipoteza că nu este gestionat automat de Windows.

Merge altfel acum, nu-i așa? Nu e rachetă, dar nici turma de melci dinainte. 😀2 Comments to “Minitool Partition Wizard Home Edition”

  1. Multumesc pentru recomandare! Chiar am un laptop de acum 3-4 ani care pe atunci “zbura” iar acum.. merge pe apa, daca pot spune asa :))

  2. Dariun says:

    Sa fiu sincer, ma mir ca te chinui cu laptop-urile, ele practic sunt facute sa reziste 2 ani, 4 daca il fortezi. Dupa 3 ani mai mult e ca si cum pui petic la roata…
    Dar na, probabil ca si bugetul e cel care isi spune cuvantul.