Mihaela Radulescu

This entry was posted on 12/03/2009 under experiente. Written by:

E vedeta. Apare la TV. Apare in reclame. Apare in ziare. Ok, aduce bani cu nemiluita din publicitate. De acord. Dar cu ce ma incalzeste pe mine ca Mihaela Radulescu se cearta ca la usa cortului cu fostul sot si acum trimite scrisori deschise presei ?

Ne face mai buni ? Ne pune pe masa un porc mare si fript ? Are grija de aia mici cand tusesc si au febra ? O vindeca pe bunica de artoza ? Ma teleporteaza din Piata Victoriei la Otopeni in dupa amiezile cu trafic ?

Pot sa pun pariu pe ce vreti voi ca soarele va rasari si maine tot de acolo chiar daca Mihaela se impaca cu Elan sau daca isi toarna laturi in cap unul altuia. Paine si circ o sa spuneti ! De acord si cu asta.

Sunt alte 100 lucruri mult mai importante (si nu exagerez deloc cu cifra) decat Mihaela Radulescu si pataniile ei. Si daca in locul ei puneti orice alt nume de “vedeta” articolul ramane valabil. Ca sa nu mai amintesc de un anumit infractor puternic mediatizat la anumite… pentru ce ?! Ca unii nu sunt capabili sa faca bani decat asa ?!,

5 Comments to “Mihaela Radulescu”

 1. Florin says:

  De aceea sunt ziare si reviste pe care nu le pot citi, sunt emisiuni tv de care imi este greata … vedetele fac tot felul de “inginerii” pentru a atrage atentia asupra lor, uneori intr-un fel josnic. Partea buna, pentru unii, este ca scot o multime de bani din asta si audienta maxima.

  Florin’s last blog post..Concurs: Blomuzant

 2. Dorian says:

  Acum nu mai e vorba de bani. Bani are. Acum trebuie sa-si mentina imaginea de ”vedeta”, adica sa se vorbeasca de ea, oamenii sa auda despre ea, n-are importanta ce, sa fie acolo, in gandurile oamenilor, in constiinta lor. Acum nu mai poate trai fara sa fie in centrul atentiei, pentru ca s-a obisnuit si a devenit dependenta ca fumatorul de tigara lui.

 3. d3m3ntzial says:

  Vina este atat a presei, cat si a celor ce apar in presa. Presa nu poate trai fara vedete si invers. Asa s-a nascut si Gigi Becali, asa si Simona Senzual sau Sexy Braileanca. Pentru ca presa naste vedete. Si pentru ca romanii citesc asa ceva.

  d3m3ntzial’s last blog post..Între penibil şi plăcerea de a conduce

 4. E binecunoscuta apetenta romanilor (nu chiar toti, dar destui) pentru barfe, circ si scandal iar maria-sa, presa, speculeaza! Si iata ca televiziunile private se intrec in a aduce “vedete” de genul Gigi Becali, Simona Senzual, Sexy Braileanca, Nikita sau manelisti de frunte, formatii insipide cu fetite ce-si arata doar picioarele, nu si talentul. Un exemplu graitor al prostului gust este si OTV care tine anumiti telespectatori treji pana in zori, ca sa vada ce? Aiureli! Totul pentru rating!
  Presa noastra de doi lei, se intrece a prezenta can-canuri si barfe cu vedete si pseudovedete, pentru ca astea se cer, astea vand ziarele.
  Va doresc o duminica placuta!

  Nea Costache’s last blog post..Sârba oltenească

 5. e vb de procesul de custodie a copilului. toti joaca murdar pentru a nenoroci viata unui copil. restul e praf.

  DxN Canadian Stories’s last blog post..Manarii Micu’tzue la Robleg fest