Materiale despre SEO

This entry was posted on 11/09/2013 under how to .... Written by:

SEOWeek-end-ul trecut am făcut puțină curățenie prin conturile de file-hosting, e necesară din când în când. Vezi ce mai e de actualitate, ce îți lipsește, ștergi, compilezi sau clasifici altfel decât ai făcut-o de-a lungul anilor.

Mult timp am folosit contul deschis la 4shared, a fost și cont premium, apoi au venit timpurile de cutting costs. Am trecut documentele pe Google Drive, cele mai importante cu backup suplimentar pe Dropbox și “local“.

Tot dând cu mătura pe acolo, am găsit două materiale despre SEO, pe care le găsiți în link-urile de mai jos. Nu știu cât de actuale mai sunt sau dacă nu cumva știința SEO s-a schimbat între timp, cei mai pricepuți ca mine sunt mai în măsură să spună.

Sunt libere la download, mă bucur dacă vă folosesc la ceva.

Sursa foto.,

22 Comments to “Materiale despre SEO”

 1. Alexa says:

  Multumim! 😀

 2. Multumim pentru resurse!

 3. vlad says:

  Oho…sunt vechi ghidurile respective. Sunt bune asa, doar pentru o idee generala despre cum se mananca treaba. Dar toolurile si unele tehnici nu prea mai sunt de actualitate.

 4. Pentru cei care vor sa-si faca singuri optimizarea site-ului pot fi folositoare pentru a aintelege ce presupune SEO. Cum Google schimba foarte des algoritmii, informatiile nu sunt de actualitate.

 5. Multumim. Pe mine ma intereseaza SEO si orice material e bine venit.

 6. Manu says:

  Ms ptr. resurse, o parte le stiam, dar sincer le pierdusem, nu mai stiam de ele 🙂

 7. Yamasha says:

  ce mai este seo in ziua de azi?!

 8. Alex says:

  Interesant materialul. Dupa cum spuneau si ceilalti, un pic cam vechi, dar pentru cine vrea sa se apuce sa invete SEO sunt un bun punct de pornire.

 9. Binevenite materialele, multumim pentru share!

 10. Marius says:

  Nu am stat sa analizez in detaliu resursele insa le-am descarcat si le voi parcurge in zilele ce urmeaza. Multam fain de share!

 11. Pentru cei care abia incep sa invete SEO, instrumentele de lucru au ramas aceleasi si se regasesc si in materiale vechi si noi. Importanta lor s-a schimbat insa, iar pentru asta cu totii suntem nevoiti sa fim cu ochii pe online pentru informatii la zi. Obisnuiam sa descarc si eu acum cativa ani diverse materiale SEO, acum am schimbat strategia, ma abonez la feed-uri:)

 12. Alina says:

  Este putin cam vechi intradevar dar nu prea s-au schimbat multe lucruri in materie de SEO. L-am salvat si imi voi face timp sa il citesc pe indelete…mersi!

 13. adry2012 says:

  Multumim pentru resursele specificate, chiar daca sunt mai vechi sunt destul de bune si utile.

 14. enache says:

  ma cam chinui cu seo asta:) cine ma poate ajuta cu site`ul meu .. http://anunturi-reale.com ?

 15. alina says:

  chiar daca materialele sunt vechi, ma uit ca baza este totusi la fel.
  in mare parte, pasii de urmat sunt aceiasi

 16. Mihai says:

  @enache:uite, iti dau eu o mâna de ajutor – sunt în ziua de fapte bune – te-am scos din spam. 🙂

 17. Incepatorii n-ar face rau daca si-ar arunca un ochi peste materialele respective, macar ca punct de plecare.
  Problema este ca Google a inceput sa schimbe regulile din mers si trebuie sa tinem pasul cu algoritmii,altfel ne pierdem de caruta. SEO este un proces muuult mai complex…

 18. Autostiri says:

  SEO e o activitate continua, care are inceput si nu are final.

 19. Falit says:

  Multumesc pentru materiale, le voi rasfoi acum.

 20. Adrian Toma says:

  Multumim pentru materiale, orice material e bine venit cand e vorba de SEO. Personal prefer sa ma informez de pe blogurile din strainatate care sunt permanent actualizate cu informatii de ultima ora, insa si forumurile romanesti si straine sunt bune in acest sens.