Lyoness & Profi

This entry was posted on 14/01/2012 under Lyoness. Written by:

Dupa cum s-a anuntat astazi la Lyoness Day, noul partener comercial food este reteaua nationala Profi. Achizitiile la acest partener se vor putea face, un timp, numai cu bonuri valorice originale. Mai multe informatii vor apare in cursul saptamanii viitoare pe pagina nationala Lyoness.11 Comments to “Lyoness & Profi”

 1. Laurentiu says:

  Cat de mult s-au extins astia de la Profi in ultima vreme! Sunt curios cine se afla in spatele afacerii, chiar nu am stat sa caut acest detaliu, dar mi-a starnit curiozitatea.

 2. Adnana says:

  Asadar, cei de la Profi vor avea si raion de haine?! Wow, sunt curioasa unde o sa il faca, avand in vedere spatiul limitat…

 3. Mihai says:

  @Adnana: nu, Profi nu va avea raion de haine.
  Profilul lor este food, postul meu era despre includerea celor de la Profi in comunitatea de cumparatori de la Lyoness. De aceasta comunitate poate beneficia si magazinul online la care ii faci reclama. 🙂 Trebuie doar sa intrebi.

 4. Avand in vedere ca reteaua Profi este mult mai extinsa decat Carrefour este chiar binevenit. Pacat ca nu se pot folosi direct cardurile 😐

 5. Ceasuri says:

  Oricum sau ajuns si ce-i de la Profi,foarte bn daca stiu unde sa investeasca si sa intervina cu solutii si ideii.

 6. adrian says:

  rechini, rechini, rechini… avem nevoie de vanatori!!

 7. Mihai says:

  @adrian: cam criptic comentariul tau, dar de data asta il scoatem din spam! 😀

 8. Nu mai functioneaza. Au iesit probabil din schema.

 9. Mihai says:

  @Mihai Pintilie: sunt parteneri comerciali Lyoness si, din cate am putut constata acum cateva momente in biroul virtual, se pot plasa si comenzi de BV la ei. Intr-adevar, au avut rupturi de stoc la BV – sa speram ca s-au reglat.

 10. Mare treaba Lyoness-ul asta. Am prieteni care au renuntat la joburile lor ca sa traiasca bine mersi din Lyoness. Si s-au apucat de scris pe bloguri. Despre Lyoness, desigur.

 11. Laur says:

  Clar, trebuie sa ma inscriu si eu in programul asta.