Linkurile diminetii #52

This entry was posted on 15/07/2015 under De dimineață. Written by:

Fotoreportaj din orasul mastilor.
In aer, undeva ascuns, pluteste virusul MERS, dar oamenii si turistii din Seul isi traiesc viata de zi cu zi. Cu mastile lor zilnice, unele de un alb anost altele de-a dreptul creative.

Serviciul UBER pentru copii.
Adica masina si sofer pentru a iti lua copilul de la scoala si de a il aduce in siguranta acasa sau acolo unde doresti tu. Ai zice ca este o treaba simpla pentru cei de la HopSkipDrive, dar nu e chiar asa. Cazier curat, experienta certificata de minimum 5 ani, amprentare prealabila si o verificare atenta a istoricului. Si evident, monitorizare permanenta din momentul plasarii comenzii pana la sosire. Nu, nu in Bucuresti – Dorobanti, ci in Los Angeles si imprejurimi 🙂

10 destinatii de vacanta pentru vegetarieni.
Pentru cazul fericit in care ai luat reportul la Loto si vrei sa gusti din deliciile vegetariene din lumea larga, ai recomandari complete. Ori in Asia ori in America, dupa preferinta, viza nu cred ca va (mai) fi o problema.

Mini-tablete Linux pentru detinuti.
In SUA drepturile detinutilor chiar se iau in serios, fara abordari populiste ca la marginea orientului. Firma specializata pentru serviciile asigurate celor de dupa gratii a creat JP5 Mini. Cu o configuratie modesta si foarte securizata, asigura comunicarea cu exteriorul si nu numai.,

9 Comments to “Linkurile diminetii #52”

 1. Maria Radu says:

  Link-ul cu mini tablete pentru detinuti… mda! cam prea multe drepturi pentru unul care incalca drepturile, nu?

 2. Sergiu says:

  Hmm uber pentru copii? S-au cam schimbat vremurile… Nu mai mergi cu mamica de mana la gradinita, mergi cu soferul.

 3. Benny says:

  Uber pentru copii! Haha ce tare. Mai usor sa chiulesti acum. Ai sofer propriu. Te duce unde vrei!

 4. Cel mai mult mi-a placut link-ul cu serviciul UBER pentru copii, pare foarte ingenios si de ce nu, chiar este! Personal, nu cred c-o sa apara serviciul UBER pentru copii in Romania mai devreme de 2-3 ani, plus ca majoritatea parintilor n-ar avea incredere… Dar ca idee, e super genial. In special in LA, unde toti adultii si parintii sunt ocupati cu afacerile si nu prea au timp de drumuri sa isi ia copiii de la scoala..

 5. Liliana says:

  Acum 20 de ani mergeam cu cheia de gat si acum in Los Angeles copii au soferi!?

 6. Mihai says:

  @Liliana: acum 20 ani, in Los Angeles, copii nu erau cu cheia de gat 🙂

 7. ANDREEA says:

  Pare interesant paragraful despre fotoreportaj din orasul mastilor.

 8. EMILIA says:

  Imi place linkul cu mini tablete

 9. E destul de scump sa fi vegetarian.