lecturi

This entry was posted on 23/01/2010 under lecturi. Written by:

Sa zicem ca ignori peisajul de dincolo de ferestre si  iti inchipui ca a venit primavara. E totul verde si frumos. Ai cateva zile libere si te gandesti sa evadezi dintre “betoane”, undeva la munte. Alegi Bran-ul si te apuci de facut bagaje. Pe langa laptopul cu filme as zice sa pui alaturi si cartea “Guvernarea din umbra”. Editata la “Curtea Veche“, eu am cumparat-o la pachet cu Saptamana Financiara.
Autorul, Jim Marrs, ne tine cu sufletul la gura povestind despre societati secrete, oameni politici din vechime sau de zi, legaturile si faptele lor, asa incat vei vedea cu totul si cu totul alti ochi episoade ale istoriei. Povestirile despre cavalerii teutoni, societatea Illuminati, Staretia Sion-ului sau viata Mariei – Magdalena la Marsilia te vor tine lipit de acest roman o zi intreaga. Pe langa cele citite, zbaterea cotidiana a “politicienilor” nostrii seamana cu agitatia unor furnici inchise intr-un borcan de sticla.
Enjoy !,

2 Comments to “lecturi”

  1. Tavi says:

    Prefer o iesire in Valea Jiului in straja (e superb) si Tată bogat, tată sărac (o carte destul de cruda dar foarte realista).

  2. Mihai says:

    Uite ca in Valea Jiului inca n-am ajuns (si nu din cauza minerilor 🙂 ). Nu esti sinurul care imi spune ce frumos este, cu sau fara carte poate ajung in vara.