laboratorul belmedica, ploiesti

This entry was posted on 29/06/2011 under altii.... Written by:

Este unul din laboratoarele care fac analize medicale in Ploiesti, am primit astazi spre publicare mailul de mai jos:

“[…] si inca ceva: ii fac Mariei analizele la un laborator BELMEDICA (A SE EVITA) si dupa cateva zile imi spun ca aparatul lor nu a putut sa-i detecteze valoarea fierului (sideremia), ca trebuie sa-i refac analiza neaparat. Ma duc azi la dr. Adam cu rezultatele (in care sideremia nu aparea) si o intreb daca e posibil asa ceva.
Doctora m-a intrebat cate sticlute de sange i-a recoltat si cand i-am spus ca una a zis ca in nici un caz nu aveau cum sa-i faca sideremia, 1 sticluta e necesara doar la hemoleucograma. Si vai ce draguti imi repetau analiza gratis, dupa ce mi-a urlat copilul o zi ca am vrut sa o omor. 🙂 Asta e tara in care traim. Plina de minciuna. […]”

… fara comentarii, e doar o relatare.8 Comments to “laboratorul belmedica, ploiesti”

 1. Ar trebui sa incerci si la Medicover…

 2. Haine says:

  Ii intereseaza decat banii, daka le dai bani itzi fak treaba buna, daka nu nici macar nu se uita la tine…

 3. Silviana says:

  Astia de la Belmedica sunt in spate la Sindicate? Stiu ca era alt laborator acolo inainte si chiar era bun.

 4. Jucarii says:

  Cred ca in majoritatea clinicilor se intampla asta. Ne cred cam naivi.

 5. Mihai says:

  @Silviana: stii tu ceva dar nu stii bine, e pe Popa Farcas.

 6. Haine Online says:

  S-a facut si la Protv un reportaj cu diferentele ce apar de la un laborator de analize la altul,care erau foarte uluitoare plecai cu o boala ce nu exista defapt.

 7. anon says:

  Ba nu fiti prosti doar ptr ca sa gasit cineva sa comenteze de rau……poate a fost doar o intamplare sau chiar o minciuna

 8. luminita enache says:

  Cei care au adaugat aceste comentarii,au perfecta dreptate.Eu am facut un comentariu pe site-ul lor,va puteti uita si minuna ce am patimit eu din cauza incompetentelor de asistente,care,in urma unor banale analize,baiatul meu s-a ales cu fractura de piramida nazala,deoarece copilul,dupa recoltarea probelor,a fost ridicat de pe scaun si mi-a lesinat.4 ANI M-AM CHINUIT,ANUL ACESTA L-AM OPERAT LA BUCURESTI.Stimata dna M ,care coordonati totul,nu a-ti avut macar bunul simt sa va interesati ce face acel copil pe care l-au nenoricit incompetentele dvs.Am sa va fac reclama pe care o meritati ,voi spune tuturor povestea acestui copil care s-a chinuit ingrozitor.Comentariul il puteti gasi pe CYLEX.