jucarii de la edukid

This entry was posted on 23/05/2010 under altii.... Written by:

Avem copii moderni, avem parinti moderni si ocupati. Cu task-uri, deplasari in strainatate, sedinte de tot felul, un sandwish la pranz pe fuga si seara, in final, acasa. Copilu’  (dragul de el!) a fost la gradi, dupa masa a dormit bine, s-a jucat in parc cu bunicii, dar seara vrea cu mami si cu tati.
Mami si tati, chiar daca sunt osteniti, o sa faca un dus si o sa gaseasca timp sa se joace cu juniorul. Intr-o seara o sa ii spuna povesti, intr-o seara o sa se uite impreuna la desene animate si in alta o sa desfaca cutiile cu jucarii de abia primite de la Edukid. De ce Edukid ? Pai tati a primit link-ul magazinului online de jucarii de la un prieten, i l-a trimis pe mail mamicii si intr-o seara, dupa ce juniorul a adormit, au facut “sedinta” si au hotarat ce sa ii comande. Click, click, click, comanda a fost gata in mai putin de 10 minute.
Foarte interesant, si-au spui cei doi parinti. Au putut alege dintre 17 marci de jucarii diversificate pentru cele 5 categorii de varsta. In week-end trebuiau sa mearga la o aniversare asa ca au folosit si cuponul de reducere de pe site, pentru comenzile ce depasesc 150 lei. Au rezolvat doua probleme in acelasi timp.
Nu prea aveau ei timp de pierdut ridicand colete de la Posta Romana (si pe bunici n-au vrut sa ii deranjeze) asa ca au apelat la metoda alternativa de transport adica Fan Courier. Evident, tati s-a ocupat de partea financiara a problemei, platind online factura pro-forma primita de la Edukid dupa lansarea comenzii.
Nimic mai simplu, nu ? E un efort mare pentru pustiul sau pustoaica voastra ?