intrebare de media

This entry was posted on 10/11/2011 under experiente. Written by:

Pentru un absolut necunoscator al mecanismelor media, avem dis-de-dimineata o in-tre-ba-reeee:
– de la Otopeni la Baneasa sunt zeci de bannere cu diversi prezentatori de la Realitatea TV, inalte, vizibile de la distanta si foooarte colorate.

– stim cu totii, Realitatea TV s-a rup in 2-3-4-5 posturi, atunci care este rostul expunerii media amintite? Daca il vad pe Stelian Tanase cu noaptea in cap ma ajuta cumva sau castiga cei de la TV ca trec eu de 2 ori pe langa fetele lor !?16 Comments to “intrebare de media”

 1. Anunturi says:

  Eu cred ca daca l-as vedea pe Stelian Tanase cu noaptea in cap in fiecare dimineata pe un ditamai anuntu de 5×5, dupa cateva zile as scoate Realitatea TV din lista de posturi

 2. disable says:

  Eu i-am scos demult din grila.

 3. Mihai says:

  @Anunturi: eu am renuntat de foarte mult timp la TV si la canalele de “stiri” romanesti. Nu simt ca as fi pierdut ceva important.

 4. Eu nu urmaresc asa ceva….

 5. Anunturi says:

  Bine, gata, ii scot si eu. Da ce d***u sa mai privesti si la televizoru asta… Mai ai un Discovery si un NG da parca dupa 12 ore de munca nu imi vine sa privesc documentare. Ar merge ceva distractiv, si stim cu totii ca posturile de stiri sunt cele mai captivante… Numai minuni in tarisoara asta 😀

 6. acuvio says:

  Probabil, fiind criză, contractele anterioare trebuiesc respectate, cu un singur banner faci reclamă sau antireclamă după cum văd în comentariile anterioare, la “2-3-4-5 posturi” 🙂

 7. Noni says:

  Cred ca este vorba de un rebranding, totusi partea principala din realitatea a ramas, si acum ca si-a schimbat sediul vor sa markeze asta, in zona respectiva fiind noul sediu

 8. Pavele says:

  E o varza la ei ca nu stii de unde s-o incepi! Am mai ciulit si eu urechile si am auzit de Ghita, etc ( ca nu vreau sa scriu aici numele lor ) si asta dovedeste ca romanul nu stie sa faca echipa. Ori pe cont propriu, ori deloc, ca nu stim noi sa conlucram ca sa iasa ceva bun. De altfel, scandalul e prima noastra meserie!

 9. Tasia says:

  Cred ca e destul de scump spatiu publicitar de pe DN, iar cei de la Realitatea sunt chiar disperati de au ajuns sa cumpere pe acolo.

 10. Pot spune doar ca Realitatea TV incearca sa fie ce nu a fost, nu este si nu va fi niciodata…. si incearca prin publicitatea pe unde apuca….

 11. biblos says:

  asta pentru cine se uita la tv…personal am scos din grila de programe irealitatea si antenele :)))

 12. Laurentiu says:

  Totusi, Realitatea ramane canalul nr 1 in materie de stiri 🙂 Ca isi fac reclama ‘disperata’, este doar parerea unora…sunt bani investiti in publicitate si nu vad nimic rau in asta.

 13. Ela says:

  Pentru ca s-au mutat in cladirea aia smechere de pe DN, Willbrook, etajul 3.

 14. Adnana says:

  Da, da, am trecut si eu pe DN1 si am vazut unde au noul sediu… fite!

 15. Electronice says:

  Foarte bine punctat,dar asta ee,nu ai ce sa le faci.

 16. Ceasuri says:

  Sau ajuns si ei vedete,si @Adnana putin spus fite.