in pregatirea lui mos craciun

This entry was posted on 18/12/2010 under reclame. Written by:

Zăpezile au coborât peste noi, nu ca în alţi ani, dar în cantităţi suficient de mari. Aleile, trotuarele sunt acoperite de zăpadă sau dacă mergi mai pe la centrul urbei sunt doar umede. Soarele nu reuşeşte să le usuce şi gerul muşcă noaptea cu temperaturi de două cifre. Antrenorul personal nu este de mare ajutor acum când trebuie, vrei nu vrei, să stai în casă. Ce ar fi de făcut ? Să mergi la sală desigur. E cald şi plăcut, poţi scăpa uşor de calorii sau poţi să îţi faci pregătirea pentru asaltul asupra cârnaţilor şi caltaboşilor.
O privire scurtă în garderobă şi o nouă dilemă: cu ce echipament sport să mergi? Cel bleumarin parcă s-a rupt într-un colţ iar cel roşu parcă e prea ţipător (oare ce a fost în capul tău când ţi l-ai luat?). Decembrie fiind parcă nici n-ai vrea să arunci cu banii, nu de altă dar vine ianuarie şi ştim cu toţii ce se întâmplă atunci. Să apelăm la un Moş Crăciun. Îi scriem frumos o scrisorică şi la PS îl trimitem şi la furnizor, adică la miniPRIX. Nu e nevoie să îl scoată pe Rudolf din “garaj”, s-a inventat internetul pentru oameni comozi.
Îi explici frumos că vrei un trening, ceva complet – să nu apari tărcat că o mâţă. Ar trebui să fie de ajuns asta, dar poate mai este loc şi de o suplimentare mică. Tot bate drumul până la tine pe vremurile astea, de ce să nu pună în tolbă lui şi o pereche de pantofi sport, numai atât. Ai fost cuminte şi modest, sigur o să te asculte.
Mai ai loc pe hârtie şi de un PS2? Moşul trebuie să ştie că Miercuri miniPRIX deschide „Bazarul lui Moş Crăciun”! Acesta este un bazar online, de unde va putea cumpăra produse cu reduceri de până la 80%. Atenţie! Bazarul lui Moş Crăciun este în exclusivitate un bazar online! Clienţii offline nu pot cumpăra produse cu reducerile din bazar!

Gata, acum te poţi pune pe aşteptat liniştit, să nu uiţi de brad, beteală şi jucăriile celor mici.3 Comments to “in pregatirea lui mos craciun”

 1. Mihai de Berceni says:

  Hmm, am fost la miniPrix si acum vreo 6-7 ani si anul asta si am aceeasi impresie de magazin cu produse second hand. O invalmaseala de produse vestimentare de care clientii trageau in toate directiile, poate-poate si-or gasi si ceva care sa nu para purtat de altul.
  In fine, magazinul nu e unul de SH-uri, dar e unul care cumpara toate resturile de la alte magazine si le vinde aici la pret mai mic.
  Acum nu zic sa mergem in nou deschisul Cocor, sa cumparam de la Rita Muresan sau ce creatori vestimentari or mai vinde pe-acolo, dar gasim lucruri bune si prin IDM (de exemplu) – complex comercial aflat in apropiere de Gara Basarab, pentru cine nu stie :).

 2. Boilere says:

  Am fost si la mini prix si in idm, si in cocor si cam peste tot…fiecare magazin are avantajele si dezavantajele lui.E bine sa treci mai des prin toate si sa ai bani la tine, atunci cand prinzi ceva care sa-ti placa si totodata si convenabil sa-ti cumperi, eu unul asa fac.

 3. miniclip says:

  Buna la toata lumea
  Bun subiect de discutie. Toata lumea umbla in stanga si in dreapta. Nu se mai satura nimeni de facut cumparaturi si se spune ca este criza, nu mai merge nimic si nu se descurca nimeni fara bani si fara locuri de munca. O sa se ajunga sa se dea in cap